Geplaatst op

Skincare by Studio Tineke: dit is de juiste volgorde van je skincareroutine

Skincare 101: dit is de juiste volgorde van je skincareroutine

De beste versie van je huid creëren begint met een dagelijkse routine en door de juiste producten te gebruiken. Wij noemen dit Your Daily Skin Routine: onze holy grail – oftewel stappenplan. Hoe verzorg je goed je huid zowel ’s ochtends als ’s avonds? Wanneer gebruik je de juiste producten en in welke volgorde? In deze blog geven we jou hét skincare stappenplan. 

Your Daily Skin Routine kent drie basisstappen: 

1. Double Cleanse

Een goede reiniging is zowel ’s ochtends als ’s avonds belangrijk. ‘s Ochtends verwijdert een cleanser overtollig talg en afvalstoffen die ’s nachts worden uitgescheiden. ‘s Avonds verwijdert het make-up en vuil. Dit is de eerste stap in je skincare routine. Een cleanser zorgt er ook voor dat de producten die je daarna aanbrengt, zoals een serum of dag- en nachtcrème, beter worden opgenomen in je huid. Voor optimale huidverbetering adviseren wij een double cleanse, wat inhoudt dat je 2x achter elkaar reinigt. Zo verwijder je eerst het oppervlakkige vuil op de huid, waarna een tweede reiniging effectiever doordringt in de huid.

2. Stimulate

Bij de tweede stap van Your Daily Skin Routine pak je specifieke huidproblemen, zoals hyperpigmentatieonzuiverheden, huidveroudering of rosacea, aan met een gezichtsserum. Je kunt ‘s ochtends en ‘s avonds verschillende serums gebruiken, afhankelijk van je huidbehoeften. Wist je dat serums huidverbetering versnellen? Dit komt door hun hoge concentratie aan ingrediënten die specifiek gericht zijn op het aanpakken van bepaalde huidproblemen. 

3. Prevent & protect óf repair 

De laatste stap in je dagelijkse skincare routine varieert met het dagdeel: prevent & protect in de ochtend en repair in de avond. ‘s Ochtends gebruik je een hydraterende dagcrème met SPF om je huid te beschermen tegen uv-stralen en andere schadelijke invloeden – ja, zelfs op bewolkte dagen! ‘s Avonds sluit je af met een herstellende nachtcrème die je huid voedt en helpt herstellen terwijl je slaapt.

Deze drie stappen vormen een solide basisroutine. Je kunt deze routine uitbreiden met andere producten, zoals een maskerlip- of oogverzorging. Zo kun je specifieke huidproblemen aanpakken of huidverbetering versnellen. Ben je op zoek naar een routine, maar heb je geen idee waar je moet zoeken? We got you! Onze Skincare sets zijn ideaal om jouw perfecte routine te ontdekken.  Deze kits bevatten alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse skincareroutine. Je kunt ze in een compact formaat krijgen,superhandig! Zo kan je het testen én overal mee naartoe nemen.

Customized advies

Wist je dat je via onze skin passport customized advies krijgt? Deze tool is handig als je op zoek bent naar skincare maar je niet weet welke producten bij jouw huid passen. Kom langs in de salon voor persoonlijk advies 

Let’s Talk Skin!

Heb je een vraag over Your Daily Skin Routine? Neem dan contact op met Studio Tineke

Geplaatst op

Zo stel je jouw persoonlijke Gift Set samen 

Zo stel je jouw persoonlijke Gift Set samen 

Ben jij klaar voor the most wonderful time of the year? Maak het dit jaar extra speciaal met de Gift Sets van IMAGE Skincare. Stel jouw Gift Set zelf samen zodat deze volledig aansluit bij jouw wensen en huidtype. Dit werkt als volgt:

1. Kies welke variant Gift Set je wilt samenstellen:
Variant 1: Gift Set met 3 producten: cleanser, serum, dagcrème
Variant 2: Gift Set met 4 producten: cleanser, serum, dagcrème, nachtcrème

2. Kies per productcategorie uit 4 bestsellers

3. Ontvang een product cadeau!
Bij een Gift Set met 3 producten: een cleanser cadeau
Bij een Gift Set met 4 producten: een dagcrème cadeau 

Voorbeeld Gift Sets

Samen met jouw IMAGE Skincare Professional stel je jouw ideale Gift Set stellen, de beste versie van de huid creëren we namelijk samen. Echter geven we een aantal voorbeelden zodat je een indicatie hebt van hoe jouw skincare routine eruit kan zien.

Set 1: Beginnende, milde hyperpigmentatie / ongelijkmatige teint
Deze set is ideaal om de huid te laten stralen, te egaliseren én hyperpigmentatie te verminderen. Deze luxe set bevat een volledige routine om de huid op te lichten, te beschermen en te kalmeren. Alle 4 de producten hebben een heerlijke geur, waardoor het een feestje is om deze aan te brengen.

  • VITAL C – Hydrating Facial Cleanser
  • ILUMA – Intense Brightening Serum
  • PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 – CADEAU!
  • VITAL C – Hydrating Repair Crème


Set 2: Gedehydrateerde en/of gevoelige huid

Deze set is perfect voor de droge huid. De VITAL C-collectie zit bomvol antioxidanten om de huid een boost te geven en droogtelijntjes te verminderen. Met deze set ga jij gehydrateerd en beschermd de winter door.

  • THE MAX – Facial Cleanser
  • VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum
  • PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30 – CADEAU!
  • ORMEDIC – Balancing Bio-Peptide Crème


Set 3 Acne

Deze set is speciaal samengesteld om de talgproductie van de huid af te remmen en onzuiverheden te verminderen. Geef de huid een gezond uitziende look en een gematteerd effect met deze combinatie aan producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Met deze set zorg je voor een stralende huid die niet glimt.

  • ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser of CLEAR CELL – Clarifying Salicylic Gel Cleanser
  • CLEAR CELL – Restoring Serum
  • PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 – CADEAU!
  • CLEAR CELL – Clarifying Repair Crème

Geplaatst op

Wat is soak off gel?

Bij mij kunt u terecht voor gelnagels van CND, wat ook wel soak off gel genoemd wordt. Wat is dit precies, wat zijn de voordelen en hoe lang blijft het zitten? In deze blog vertel ik u alles over deze gellak.

Gel nagellak op teennagels

De kenmerken van soak off gel

In de jaren 80 werden traditionele ‘harde’ gels geïntroduceerd in de nagelindustrie, zoals buildergels of strijkgels. Deze gels konden alleen worden verwijderd door middel van vijlen of frezen, niet door afweken.

In de jaren 90 kwamen echter de ‘soak off’ gels op de markt. Deze gels waren geliefd, omdat ze veilig waren voor natuurlijke nagels. Bij vijlen werd er soms te veel weggevijld, waardoor de natuurlijke nagels dunner werden. De zachtere textuur van deze gels maakte modelleren echter gemakkelijker.

Een nadeel was dat deze gels geen verlenging mogelijk maakten; ze konden alleen gebruikt worden om nagels te verstevigen.

Soak off gel, ook wel bekend als gellak, is een vrij nieuwe trend in de wereld van nagelverzorging. De gel-eigenschappen zijn vergelijkbaar met die van nagellak, daarnaast is de gellak verkrijgbaar in vele kleuren. De gellak wordt dun aangebracht op de natuurlijke of kunstnagels en vervolgens uitgehard met behulp van een professionele UV- of LED-lamp.

De manier van aanbrengen lijkt op dat van nagellak, maar het resultaat is duurzaam en flexibel, zoals bij een gel. Als resultaat heeft u prachtige nagels die tot wel vier weken mooi blijven, afhankelijk van de groei van de eigen nagel. Verwijderen is eenvoudig door gebruik te maken van aceton en nailwraps/foilwraps, wat uiteraard het beste door een schoonheidsspecialiste of nagelstyliste kan worden uitgevoerd.

Met soak off gel kan ik u snel voorzien van prachtig gekleurde nagels, zonder vijlen of frezen.

Soak off gel Studio Tineke

Afspraak maken?

Bij Studio Tineke kunt u terecht voor soak off gellak van CND. Wilt u ook mooie, verzorgde nagels gedurende twee tot vier weken? Maak een afspraak!

Wat is soak off gel/gellak niet?

Soak off gel kan nagellak niet vervangen, evenals behandelingen met harde gels of acryl voor kunstnagels. Soak off gel is namelijk dunner en flexibeler dan harde gels of acryl, maar biedt niet dezelfde stevigheid. Het geeft een natuurlijke look en blijft veel langer zitten dan gewone nagellak, vandaar dat de term semi-permanente nagellak ook wel eens gebruikt wordt.

Het resultaat

Een behandeling met de gel nagellak resulteert in duurzame en flexibele nagels in prachtige kleuren. De nagels krijgen een langdurige hoogglans zonder de bekende problemen zoals vlekken, slijtage of langdurige droogtijd.

Soak off gel combineert de voordelen van gel met die van nagellak in verschillende kleuren. Dit zorgt voor natuurlijk ogende nagels die minimaal twee tot vier weken mooi blijven. Niet alleen het aanbrengen, maar ook het verwijderen is eenvoudig.

De voordelen van soak off gelnagellak

  • Geen droogtijd, het wordt aangebracht als een nagellak en uitgehard met behulp van een UV-lamp;
  • Een prachtige hoogglans die gegarandeerd twee tot vier weken lang blijft;
  • Sterke en kleurrijke nagels, maar toch flexibel;
  • Dun, maar sterk: de gellak beschermt en verstevigt natuurlijke nagels;
  • Geen vijlen of frezen nodig voor het aanbrengen of verwijderen.

Nog beter dan nagellak

Veel vrouwen geven de voorkeur aan nagellak boven gelnagels en acrylnagels. Het probleem met traditionele nagellak is dat deze vaak na slechts enkele dagen al beschadigd raakt en lang moet drogen. Soak off gel verandert dit: het is net zo gemakkelijk aan te brengen als nagellak, verkrijgbaar in talloze kleuren en biedt dezelfde natuurlijke look, maar blijft gegarandeerd mooi, gedurende twee tot vier weken.

Geplaatst op

Dé perfecte huidverzorging na de zomervakantie

Na een heerlijke zomervakantie is het belangrijk om uw huid de nodige aandacht te geven. De blootstelling aan Uv-straling, zout en chloor kan namelijk schadelijk zijn voor uw huid. Gelukkig heeft Image Skincare een breed scala aan producten die speciaal zijn ontwikkeld om uw huid te herstellen en verzorgen na de zomerperiode.

Zomervakantie huidverzorging Image Skincare

Reiniging: Een goede start voor een stralende huid

Om te beginnen is het essentieel om uw huid goed te reinigen. De Vital C Hydrating Facial Cleanser van Image Skincare is een milde reiniger die geschikt is voor alle huidtypen. Deze cleanser verwijdert op een zachte wijze onzuiverheden en make-up, zonder de natuurlijke balans van uw huid te verstoren. Masseer de cleanser in uw gezicht met zachte, ronddraaiende bewegingen en spoel het vervolgens af met lauwwarm water.

Exfoliatie: Verwijder dode huidcellen voor een frisse uitstraling

Na de zomervakantie kan uw huid wat doffer zijn geworden door de blootstelling aan de zon. Gebruik daarom de Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder van Image Skincare om de dode huidcellen te verwijderen. Dit poeder bevat natuurlijke enzymen die zachtjes de dode huidcellen verwijderen en uw huid direct een fris gevoel geven. Meng een kleine hoeveelheid poeder met water en masseer het voorzichtig in uw gezicht. Spoel daarna grondig af met water.

Hydratatie: Geef uw huid een vochtboost

Tijdens de zomermaanden is uw huid mogelijk uitgedroogd geraakt. Het is daarom belangrijk om uw huid na de vakantieperiode weer goed te hydrateren. De Vital C Hydrating Repair Crème van Image Skincare is speciaal ontwikkeld om uw huid intensief te hydrateren en te herstellen. Breng de crème dagelijks aan op een gereinigde huid voor optimale hydratatie.

Bescherming: Vergeet niet uw huid te beschermen tegen de zon

Hoewel de zomervakantie voorbij is, betekent dit niet dat u uw huid niet meer hoeft te beschermen tegen de zon. Zonbescherming is het hele jaar belangrijk om vroegtijdige huidveroudering en schade aan de huid te voorkomen. Gebruik de Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 van Image Skincare om uw huid te beschermen tegen schadelijke Uv-straling. Deze moisturizer biedt niet alleen bescherming, maar geeft uw huid ook een matte finish.

Extra tips voor een gezonde huid na de zomervakantie

Naast het gebruik van de producten van Image Skincare zijn er nog enkele extra tips die u kunt volgen om uw huid optimaal te verzorgen:

  1. Drink voldoende water om uw huid van binnenuit te hydrateren.
  2. Eet gezond en gevarieerd, met voldoende groenten en fruit.
  3. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon en gebruik altijd een zonnebrandcrème en een dagcrème met SPF.
  4. Gebruik een vochtinbrengend masker om uw huid extra te verwennen.
  5. Zorg voor voldoende rust en slaap, dit bevordert het herstel van uw huid.

Met deze tips en de producten van Image Skincare kunt u uw huid de verzorging geven die het na de zomerperiode nodig heeft. Begin vandaag nog met het verwennen van uw huid en geniet van een stralende teint. Heeft u vragen over de producten van Image Skincare of heeft uw huid een oppepper nodig in de vorm van een behandeling? Neem dan contact op!

Verzorg uw huid met Image Skincare

Bestel uw Image Skincare producten voordelig en snel bij Studio Tineke. Scherp geprijsd en goed beoordeeld!

Geplaatst op

5 weetjes over zonnebrandcrème voor uw gezicht

Hoewel het altijd belangrijk is om een beschermende dagcrème aan te brengen, verdient dit onderwerp vanaf de lente wat extra aandacht. De schadelijk uv-stralen van de zon zijn in deze tijd van het jaar sterker én we zoeken vaker zonnige bestemmingen op. Wij vertellen je daarom graag 5 ‘must knows’ over zonnebrandcrème die iedereen zou moeten weten.


Eerst even wat achtergrondinformatie. Wist je bijvoorbeeld dat producten met zonbescherming in de volksmond vaak ‘zonnebrand’ worden genoemd? Als je daarover nadenkt, is dat best een gekke benaming, gezien deze producten het verbranden van je huid juist voorkomen. Daarnaast is het goed om te weten dat de ‘SPF’ (Sun Protection Factor) in zonnebrandcrème je huid beschermt tegen uv-stralen Dit wil je niet alleen voorkomen voor het nare gevoel direct daarna, maar ook gezien de gevolgen op lange termijn. Denk aan risico op huidkanker en zichtbare tekenen van huidveroudering.

1. Smeren kun je leren

Wil je je zonnebrandcrème effectief zijn werk laten doen, dan horen hier wel een aantal richtlijnen bij. Wij zeggen altijd ‘smeren kun je leren’, dus pak pen en papier erbij en onthoud wanneer, hoeveel en hoe vaak je een zonnebrandcrème op je gezicht moet aanbrengen. Zo is het raadzaam om het product zo’n dertig minuten voordat je de zon ingaat aan te brengen. Gebruik ongeveer een halve theelepel voor je gezicht en breng de zonnebrandcrème iedere twee uur opnieuw aan voor optimale bescherming.

2. Vind jouw ideale match

Naast de juiste timing en hoeveelheid, is het juiste product natuurlijk ook essentieel om je huid goed te beschermen. Kies een zonnebrandcrème die bij jouw huidtype past. Heb je bijvoorbeeld een vette, acne(gevoelige) huid? Dan is de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 de juiste keuze. Deze matterende zonnebrandcrème is vrij van minerale oliën en bevat UVA- en UVB-filters. Voor de droge huid is de PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 de perfecte match. Deze zonnebrandcrème voor de droge huid zorgt voor ultieme hydratatie en biedt door de SPF 50 een zeer hoge bescherming.

Houd je van multifunctionele skincare producten? Dan is de PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30 een goede optie voor jou. Deze verzorgende zonnebrandcrème met een tintje beschermt niet alleen, maar zorgt ook voor een egale teint en fungeert als goede basis voor make-up, waardoor deze langer goed blijft zitten.

En laten we zeker onze nieuwste PREVENTION+ aanwinsten niet vergeten. Het moderne SPF serum (dat je overigens als laatste stap in je skincare routine aanbrengt) en de Clear Solar Gel zijn ideaal om voor verschillende huidskleuren op te doen. Beide zijn beschikbaar in een transparante variant, waardoor het ook moeiteloos aan te brengen is over je make-up, wanneer je even bij wil smeren gedurende de dag. Dit zijn dan ook spf-producten die zeker een plekje in je tas verdienen deze zomer. 

3. Vergeet je lippen niet

Je weet nu hoe je een zonnebrandcrème moet smeren én welk product je zou moeten gebruiken. Dan is het tijd om extra aandacht te besteden aan je lippen. De gevoelige huid van je lippen wil je namelijk absoluut beschermen tegen uv-stralen. Dit doe je bijvoorbeeld met de IMAGE MD – Restoring Lip Enhancer SPF 15, een ultra-hydraterende lipbalsem die je lippen beschermt. Een must have!

4. Combineer met vitamine C

Wij geloven in de ‘mix & match’-filosofie, waarbij je verschillende productlijnen combineert en je huid een zo breed mogelijke verzorging krijgt. De verschillende ingrediënten in huidverzorgingsproducten kunnen elkaar namelijk ondersteunen. Een mooi voorbeeld hiervan is de combinatie van een zonnebrandcrème met vitamine C. Vitamine C is namelijk een krachtige antioxidant en beschermt de huid tegen schade door vrije radicale, zoals uv-stralen. Wanneer je een serum met vitamine C aanbrengt onder je zonnebrandcrème heb je dus een effectieve, beschermende combinatie in handen.

Het IMAGE MD – Restoring Power-C Serum bevat het hoogste percentage aan vitamine C, waardoor dit ons krachtigste vitamine C serum tot nu toe is. Het biedt een beschermende factor en vermindert hyperpigmentatie, rimpels en fijne lijntjes. Perfect voor onder je zonnebrandcrème dus.

5. Bescherm je huid ook tegen blauw licht

Niet alleen de uv-stralen van de zon, maar ook blauw licht (HEV-straling) van je telefoon-, computer-, tablet- en tv-scherm is schadelijk voor je huid. Beide soorten straling hebben invloed op huidveroudering. Dus ook tijdens een dagje thuiswerken of tijdens het bingen van je favoriete serie is het belangrijk om je huid te beschermen en tekenen van huidveroudering te voorkomen. Extra fijn dus dat de IMAGE Skincare zonnebrandcrèmes je gezicht ook beschermen tegen blauw licht.

Geplaatst op

Zo houdt u uw huid mooi op reis

Gaat u binnenkort op vakantie, maar wilt u uw dagelijkse huidroutine niet verwaarlozen? Maak kennis met Image Skincare, het perfecte merk om uw huid te doen stralen tijdens uw welverdiende vakantie. In deze blogpost vindt u een aantal voordelen van dit hoogwaardige merk, net als enkele handige tips om uw huid optimaal te laten profiteren van uw ontspannende reis.

Huidverzorging op vakantie met Image Skincare

Over Image Skincare

Image Skincare staat bekend om haar hoogwaardige producten die speciaal zijn ontworpen om uw huid te beschermen en hydrateren. Het assortiment omvat een breed scala aan producten voor verschillende huidtypen: van een vette huid tot droge huid, van acne-gevoelig tot een huid met hyperpigmentatie en alles daartussenin.

Wat is het grootste voordeel van Image Skincare? Alle formules zijn parabenenvrij, sulfaatvrij, milieuvriendelijk en niet getest op dieren. Ervaar met Image Skincare de ultieme combinatie van natuurlijke ingrediënten, wetenschappelijk bewezen technologieën en superieure resultaten. De producten beschikken over een hoog percentage werkzame stoffen, waardoor elk product een zeer effectieve werking heeft.

Tips voor uw vakantie

Tijdens uw vakantie wilt u ongetwijfeld ontspannen en genieten, maar vergeet niet dat uw huid speciale zorg nodig heeft. Vooral wanneer uw huid meer blootgesteld wordt aan Uv-straling. Met deze nuttige tips laat u uw huid stralen tijdens uw vakantie:

Bescherm tegen uv-straling

Het is essentieel om uw huid te beschermen tegen schadelijke Uv-straling. Gebruik dagelijks een breed spectrum-zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 om uw huid te beschermen tegen zonneschade en vroegtijdige veroudering. Verder raad ik de Prevention+ productlijn van Image Skincare aan. Deze producten beschermen uw huid tegen Uv-straling.

Hydrateer, hydrateer, hydrateer

Zorg ervoor dat u gehydrateerd blijft gedurende de dag. Drink voldoende water en gebruik hydraterende crèmes en serums om uitdroging van de huid te voorkomen.

Reinig uw huid grondig

Het is belangrijk om een goede reinigingsroutine te hebben om verstopte poriën te voorkomen. Reinig uw gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds met een zachte reiniger en vermijd agressieve scrubs die de huid kunnen beschadigen. Tip: bekijk de pagina ‘Your Daily Skin Routine‘ voor de perfecte dagelijkse huidroutine.

Image Skincare voor een gehydrateerde huid

Door deze eenvoudige tips te volgen in combinatie met het gebruik van Image Skincare-producten, kunt u optimaal genieten van uw vakantie terwijl u tegelijkertijd uw huid beschermt en verzorgt.

Als u op zoek bent naar een huidverzorgingsmerk dat uw huid optimaal beschermt en voedt tijdens uw vakantie, dan is Image Skincare het perfecte merk voor u. Ga ontspannen op reis en zorg goed voor uw huid. Fijne vakantie gewenst!

Geplaatst op

De kracht van een dagcrème met SPF

Heb je wel eens gehoord dat een dagcrème met SPF de beste manier is om je huid het hele jaar door te beschermen tegen Uv-straling? Dit klopt helemaal! Zelfs in de winter of op bewolkte dagen is dit van belang. Elk van de IMAGE Skincare dagcrèmes biedt een goede bescherming met SPF. Zo kun je ervan uitgaan dat je altijd goed beschermd naar buiten kunt gaan. Het is dan ook geen toeval dat deze productlijn van Image Skincare PREVENTION+ heet.

dagcrème met SPF

Hydraterend en beschermend

Naast dat een dagcrème de huid beschermt, is het belangrijk om voor een hydraterende dagcrème met SPF te kiezen. Een goede dagcrème moet niet alleen hydrateren, maar ook zorgen voor een verrijking en zachte verzorging van de huid. Daarom is het belangrijk om de beste dagcrème voor jouw specifieke huidtype te kiezen:

PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30: geschikt voor gecombineerde of vette acne-huid en mannen, vanwege het matterende effect.
PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30: Deze hydraterende crème voegt een subtiele kleur toe voor die perfecte egale teint zonder dat je make-up nodig hebt.
PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SFP 50: Hydratatie stond hoog op de lijst bij deze crème, plus maximale bescherming van SPF 50.

Welke dagcrème met SPF past bij jou?

Weet je nog niet zeker welke dagcrème de juiste keuze is voor jou? Maak dan een afspraak bij mij; ik ben één van de 400 Image Skincare Professionals. Op basis van een intake kan ik jou adviseren over verschillende dagcrèmes (en eventuele andere producten) die passen bij jouw specifieke huidtype, een skincare routine samenstellen en eventueel zelfs een behandelplan maken.

Geplaatst op

Foundation voor een droge huid: welke is het beste?

Het kiezen van de juiste foundation voor een droge huid kan een uitdaging zijn. Het is niet alleen belangrijk om rekening te houden met je uitstraling (niemand wil immers schilferige plekjes die alleen maar erger worden door de verkeerde foundation), maar ook om goed voor je huid te zorgen. Gelukkig heb ik de oplossing voor dit probleem: een geweldige foundation die geschikt is voor elke huid, zelfs de droge huid!

Image Skincare Foundation Droge huid I Conceal Keuzewijzer

Image Skincare I Conceal

De IMAGE Skincare I Conceal-foundation biedt niet alleen prachtige dekking die naar wens opgebouwd kan worden, maar heeft ook vele voordelen wat betreft anti-aging en hydratatie. Door het gebruik van krachtige ingrediënten, zoals collageen en argireline, wordt je huid steviger en worden rimpels verminderd. Daarnaast bevat deze foundation ook SPF 30 om jouw oudere, kwetsbare huid te beschermen tegen schadelijke uv-straling.

Je kunt de I Conceal-foundation van Image Skincare op verschillende manieren gebruiken om aan jouw behoeften te voldoen. Als je bijvoorbeeld last hebt van droge plekjes, kun je deze foundation mengen met een matterende dagcrème. Of creëer een frisse blik door één tintje lichter te gaan onder je ogen dan jouw perfecte match.

Your Daily Skin Routine

Verzorging begint altijd bij de basis! Vergeet daarom niet dat zelfs met onze topfoundation als toevoeging aan jouw skincare routine, een goede reiniging en dagelijkse verzorging cruciaal zijn voor optimale resultaten.

Foundation voor een droge huid bestellen?

Heb je vragen over foundation voor jouw droge huid? Neem gerust contact met mij op of blader door mijn webshop om jouw perfecte huidverzorgingsroutine samen te stellen.

Geplaatst op

5 mooie cadeaus voor Moederdag

Moederdag staat voor de deur en dat vraagt om extra liefde en aandacht voor je moeder. Heb jij nog geen cadeautje uitgezocht? Ik help je graag op weg met de top 5 cadeaus van Image Skincare, stuk voor stuk gericht op huidverbetering!
Image Skincare moederdag

1. Trial Travel Kits: ideaal voor Moederdag

Maak kennis met de hoogwaardige skincare producten van Image Skincare! De trial travel kits bevatten alle musthaves voor een complete skincare routine. Perfect als kennismaking of handig om mee te nemen op reis vanwege het travel size formaat.

2. Ultimate Peel Treatment

Verwen jezelf of jouw moeder met de Ultimate Peel Treatment – The Home Edition! Deze set bevat alles om thuis een heerlijke facial te geven, inclusief stap-voor-stap plan en een handige haarband.

3. Gun je moeder het beste van Image Skincare

Een hydraterend masker is dé must-have voor Moederdag! Kies voor één van Image Skincare maskers, waarvan er vast een aantal bij het huidtype van je moeder passen.

4. Beschermende lipverzorging

Bescherm overdag niet alleen je huid maar ook je lippen met IMAGE MD – Restoring Lip Enhancer SPF 15: verzorging en beschermende lipverzorging in één.

5. Image MD – Restoring Eye Masks

Werk aan huidverbetering én ontspanning tegelijkertijd met IMAGE MD – Restoring Eye Masks. Tover een frisse uitstraling tevoorschijn door het verminderen van fijne lijntjes onder de ogen en zeg gedag tegen vermoeidheidstekenen!

Heb je vragen over deze blog voor moederdag of over de producten van Image Skincare? Neem gerust contact met mij op. Ik ben gemakkelijk te bereiken via WhatsApp, per e-mail of telefonisch.

Geplaatst op

Voorkom een droge huid in de winter

Droge huid in de winter

In mijn vorige blog heb ik een aantal tips gegeven over algemene huidverzorging in de winter. Deze nieuwe blog gaat specifiek over het verzorgen van de droge huid in de winter en hoe u een droge huid kunt voorkomen. Soms is er geen ontkomen aan, maar als u uw huid op de juiste manier verzorgt, zult u merken dat droogheid als sneeuw voor de zon verdwijnt. In de winter heeft uw huid het aardig te verduren en is het des te belangrijker dat u uw huid optimaal verzorgt.

Hoe ontstaat een droge huid in de winter?

In deze periode zult u merken dat uw huid droger aanvoelt. Misschien gaat de huid schilferen, jeuken en kan de huid er vlekkerig uitzien. In de wintermaanden hebben we te maken met een lagere luchtvochtigheid en wordt er minder talg geproduceerd. Talg zorgt ervoor dat de huid soepel blijft en vocht vasthoudt. Maakt de huid minder talg aan, dan zal de huid minder soepel worden. Ook zal vocht gemakkelijker verdampen, waardoor de huid sneller uitdroogt. Dit merkt u aan droge handen, droge of gespleten lippen, pijnlijke kloofjes en schrale wangen; de typische kenmerken van een droge huid in de winter.

Mogelijk worden huidaandoeningen zoals eczeem en rosacea erger in deze periode.

Wat kan u doen aan een droge huid in de winter?

Om te voorkomen dat uw huid verder uitdroogt kunt u een hoop zelf doen. Het vergt wat kleine aanpassingen, maar uw huid heeft er zeker baat bij.

Lichaam

Om uw huid in een goede conditie te houden is het belangrijk dat u niet te warm en te lang doucht. Een warme en lange douche droogt de huid uit. Mogelijk kan het helpen om een badolie te gebruiken, zodat er na het douchen een klein laagje olie op de huid achterblijft. Hierdoor verliest de huid minder vocht. Hydrateer uw huid goed, door bijvoorbeeld een bodylotion te gebruiken. Smeer uw huid regelmatig in met de bodylotion of gebruik een vettige crème.

Droge handen

Handen worden in de wintermaanden snel droog. Er kunnen zelfs nare kloofjes ontstaan. Deze kloven zijn pijnlijk en wilt u natuurlijk voorkomen. Met de juiste handcrème zorgt u ervoor dat u dit voor bent. Ook kan het helpen om uw handen wat minder vaak te wassen of bij het handen wassen een voedende handzeep te gebruiken. Tevens helpt het om, zodra u de kou ingaat, handschoenen te dragen.

Lippen

De lippen zijn erg gevoelig voor kou en droogheid, omdat de lippen over weinig talgklieren beschikken. Met een goede lippenbalsem zorgt u ervoor dat u uw lippen tegen winterse omstandigheden beschermt.

Zon

Ook zonbescherming is nodig in de winter. Hier wordt niet vaak aan gedacht, maar ook in de winter schijnt de zon regelmatig. Zelfs als de zon niet schijnt is het nodig om uw huid te beschermen tegen UVA-straling. UVA-straling gaat namelijk door ramen en kleding heen, waardoor het extra belangrijk is om ook in de winter een crème of foundation met SPF te gebruiken. Denk aan de Prevention+ productlijn of de I Conceal productlijn.

Buitengewoon goede bescherming bij extreme kou

Bij extreme kou is het belangrijk dat u uw huid zo goed mogelijk beschermt tegen de kou. Doe dit door een sjaal, muts en handschoenen te dragen. Gebruik de juiste kleding om uw huid te beschermen bij extreme kou.