Your Daily Skin Routine

Your Daily Skin Routine

Laten we eerst eens bij het begin beginnen: Your Daily Skin Routine. Binnen IMAGE Skincare is dit de holy grail (of eigenlijk gewoon een handige tool) waarmee je in één oogopslag ziet uit welke drie stappen je dagelijkse skincare routine bestaat. Je begint met het reinigen van de huid, daarna breng je een serum aan en dit sluit je overdag af met een dagcrème met SPF en ‘s avonds met een nachtcrème. Mocht je de huid nog een extra boost willen geven, of een specifiek onderdeel willen verzorgen kun je dit altijd nog aanvullen met iets extra. Bijvoorbeeld een maskeroogcrème of een hoogwaardige foundation om oneffenheden te verbergen.

Stap 1: Reinigen

Wist je dat dagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Door je huid te reinigen voorkom je dat vuil zich opstapelt en gaat nestelen in je huid. Daarnaast worden werkstoffen (van je dagcrème en serum bijvoorbeeld) op een gereinigde huid beter opgenomen. Bij IMAGE Skincare hebben we 7 verschillende cleansers (reinigers) in ons assortiment.

Onze top 2 cleansers:

Stap 2: Serum 


Met een serum kun je je huid net dat beetje extra geven dat het nodig heeft. Wat belangrijk is bij het kiezen van een serum, is het gewenste effect. Heb je bijvoorbeeld standaard roodheden? Of last van een droog en trekkerig gevoel? Dan kun je dit heel goed verzorgen met een passend serum. Als je hier klikt vind je al onze serums op een rijtje.

Onze top 2 serums:

Stap 3 overdag: Dagcrème

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het is ontzettend belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-straling. Al onze dagcrèmes bevatten dan ook minstens een SPF 30, zodat je altijd zonder zorgen de deur uit kunt! In deze blog lees je precies welke PREVENTION+ er bij jouw huidtype past. We hebben een variant voor ieder huidtype!

Onze top 2 dagcrèmes:

Stap 3 ‘s avonds: Nachtcrème


Wist je dat je huid ‘s nachts het hardst werkt om zich te herstellen en vernieuwen? Dit is dan ook het perfecte moment om je huid te geven wat het nodig heeft en om huidverbetering te bewerkstelligen. Bepaal voor jezelf wat het belangrijkste doel is dat je op dit moment wilt behalen op het gebied van huidverbetering en kies op basis daarvan je favoriet. Denk hier bijvoorbeeld aan hydratatie, huidveroudering of gewoon een doffe huid laten stralen. Een kijkje in onze nachtcrèmes? Klik hier! 

Onze top 2 nachtcrèmes:

Mix & Match

Al onze lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheidpigmentatie, acne). Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. Onze verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediëntenHeb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen. 

Heb je na dit overzicht toch nog vragen over onze producten? Neem contact met Studio Tineke op.

Veel skincare plezier!