Your Daily Skin Routine

Laten we eerst eens bij het begin beginnen: Your Daily Skin Routine. Binnen IMAGE Skincare is dit de holy grail (of eigenlijk gewoon een handige tool) waarmee je in één oogopslag ziet uit welke drie stappen je dagelijkse skincare routine bestaat. U begint met het reinigen van de huid, daarna brengt u een serum aan en dit sluit u overdag af met een dagcrème met SPF en ‘s avonds met een nachtcrème. Mocht u de huid nog een extra boost willen geven, of een specifiek onderdeel willen verzorgen kunt u dit altijd nog aanvullen met iets extra’s. Bijvoorbeeld een maskeroogcrème of een hoogwaardige foundation om oneffenheden te verbergen.

Your Daily Skin Routine

Wat is de beste skincare routine?

Als het gaat om de beste skincare routine, zijn er zoveel opties en meningen dat het overweldigend kan zijn. Maar geen paniek, want Image Skincare en ik hebben de oplossing voor u! Hieronder hebben we een professionele skincare routine samengesteld die uw huid zal transformeren.

Stap 1: Reinigen

Wist u dat dagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Door uw huid te reinigen voorkomt u dat vuil zich opstapelt en gaat nestelen in de huid. Daarnaast worden werkstoffen (van uw dagcrème en serum bijvoorbeeld) op een gereinigde huid beter opgenomen. Bij IMAGE Skincare hebben we 7 verschillende cleansers (reinigers) in ons assortiment.

Onze top 2 cleansers:

Stap 2: Serum 


Met een serum kunt u uw huid net dat beetje extra geven dat het nodig heeft. Wat belangrijk is bij het kiezen van een serum, is het gewenste effect. Heeft u bijvoorbeeld standaard roodheden? Of last van een droog en trekkerig gevoel? Dan kunt u dit heel goed verzorgen met een passend serum. Als u hier klikt vindt u al onze serums op een rijtje.

Onze top 2 serums:

Stap 3 overdag: Dagcrème

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het is ontzettend belangrijk om uw huid dagelijks te beschermen tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-straling. Al onze dagcrèmes bevatten dan ook minstens een SPF 30, zodat u altijd zonder zorgen de deur uit kunt! In deze blog leest u precies welke PREVENTION+ er bij uw huidtype past. We hebben een variant voor ieder huidtype!

Onze top 2 dagcrèmes:

Stap 3 ‘s avonds: Nachtcrème


Wist u dat uw huid ‘s nachts het hardst werkt om zich te herstellen en vernieuwen? Dit is dan ook het perfecte moment om uw huid te geven wat het nodig heeft en om huidverbetering te bewerkstelligen. Bepaal voor uzelf wat het belangrijkste doel is dat u op dit moment wilt behalen op het gebied van huidverbetering en kies op basis daarvan uw favoriet. Denk hier bijvoorbeeld aan hydratatie, huidveroudering of gewoon een doffe huid laten stralen. Een kijkje in onze nachtcrèmes? Klik hier! 

Onze top 2 nachtcrèmes:

Mix & Match

Al onze lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne). Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van uw IMAGE Skincare routine. Onze verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geeft u uw huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkomt u een overschot aan dezelfde ingrediënten. Heeft u bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen. 

Heeft u na dit overzicht toch nog vragen over onze producten? Neem dan contact op met Studio Tineke.

Veel skincare plezier!