Peelings

Wilt u uw huid een intensieve behandeling geven om een huidprobleem effectief aan te pakken en snel huidverbetering te bewerkstelligen? Dit bereikt u met onze intensieve peelings. Tijdens een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd waardoor oneffenheden, fijne rimpels en lijntjes, acné of littekens minder zichtbaar worden. Door het hoge percentage van werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor er een versnelde werking optreedt. Hieronder staan onze meest populaire peelings op een rijtje.

Peelings

ORMEDIC LIFT

I PEEL – Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de geïrriteerde, gevoelige en gedehydrateerde huid, imflammatoire huidproblemen en de huid in disbalans. Geschikt tijdens de zwangerschap/borstvoeding. 

THE SIGNATURE FACELIFT – LEVEL 1 

Eén van onze populairste peelings, ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Dit zijn ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL – The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop, zelfs al na één behandeling!

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de gedehydrateerde huid, de huid met roodheden / couperose, rosacea, gevoelige huid en lichte vormen van acne. Ook geschikt na cosmetische ingrepen en microdermabrasie.

LIGTHENING LIFT (FORTE) – I PEEL LEVEL 2

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale teint.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met zonschade, hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, inflammatoire huidproblemen en roodheden.

WRINKLE LIFT – I PEEL LEVEL 2 

I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) Peel is ontwikkeld op basis van aloë vera met 30% of 45% glycolzuur en 1% retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen zonschade. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

Geschikt voor de normale tot vette huid. De huid met huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassen acne en zonschade.

ACNE LIFT – I PEEL LEVEL 2

Acne op een effectieve manier behandelen? Deze peeling biedt een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Geschikt voor gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne­gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.

GOING BEYOND – THE SIGNATURE LIFT FACELIFT & WRINKLE LIFT 

Met de Going Beyond peelings ga je nóg een stapje verder dan de normale peelings. Zo ook met deze gecombineerde peeling waarin er twee peelings centraal staan en er verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan worden. Het combineren en layeren (creëren van laagjes) van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peel-behandeling tot een unieke ervaring. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing, wat een prachtige glow tevoorschijn tovert. 

Geschikt voor alle huidtypen, huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassenen acne, zonschade.

GOING BEYOND – LIGHTENING LIFT 

Wilt u uw hyperpigmentatie en/of huidverkleuring effectief laten behandelen? Dat doen we met deze Lightening Lift peeling. Door het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar en gebruik te maken van zowel enzymatische als chemische exfoliatiemethoden in deze Going Beyond Peel-behandeling, geef je de huid een ultieme boost. Dit in combinatie met verschillende innovatieve plantaardige ingrediënten, gericht op het egaliseren van de teint, laat de huid stralen als nooit tevoren.

Geschikt voor normale tot vette huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade, melasma, huidverkleuringen, ongelijk­matige teint, post­inflammatoire hyperpigmentatie, inflammatoire huidproblemen.