Acne

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan vergallen.

Wij hebben diverse productlijnen en behandelingen die u kunnen helpen bij het bestrijden van Acne. Vaak is dit een combinatie van behandelingen bij ons in de salon die u verder thuis kunt onderhouden met het gebruik van de juiste producten.

Heeft u vragen of bent u benieuwd of wij wat kunnen betekenen bent u geheel vrijblijvend welkom voor een huidanalyse / advies gesprek.

Image Acne Facial

is geschikt voor: Vette huid, acne, acnegevoelig huid.

Tijdsduur: 45-60 min

Klinische acnebehandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijdert door salicylzuur en bacteriën gedood. Een natuurlijke mix van ananas en papaya verwijdert dode huidcellen. Het resultaat is een schoon, fris, gezond en olievrij gezicht. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 behandelingen geadviseerd met tussenpozen van 1-2 weken.

Prijs: € 59,-

Acne Lift Level 1

is geschikt voor: Acne, vette huid, acne prone

Tijdsduur: 30 min

Deze behandeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat keratine in een cel afbreekt. Het zorgt voor een zachte exfoliatie van de dode huidcellen en voor een snelle huidvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een zachte, veilige en uitstekende peeling.

Prijs: 79,-

Acne Lift Level 2

is geschikt voor: Acné

Tijdsduur: 30 min

Hierbij wordt gewerkt met 20% Salicylic/ Glycol

Prijs: € 79,-

Image Acne Kuur

U kunt de Image Skincare behandelingen in een kuur van 6 behandelingen boeken maar ook als een eenmalige behandeling. Uw huidspecialiste zal dit samen met u bespreken. Bij elke peeling behandeling zit een kitje inbegrepen om de huid 1 week thuis na te behandelen.

Neem conact met ons op voor een gratis huidanalyse om een behandelingstraject samen te stellen