Anti Aging (huidverjonging)

Huidverjonging en behandelmethoden

Een strakke huid zonder rimpels op later leeftijd is niet veel van ons gegund. Toch is huidverjonging, een strakke huid en strijd tegen rimpels een big issue. Vooral nu de sterren eeuwig jong lijken te blijven.  Met dank aan Image Skincare is er nu een productlijn die ook het ook voor u mogelijk maakt om jong te blijven lijken.

Ageless is een effectieve productlijn voor het tegengaan en het behandelen van ouderdomtekens. De AGELESS-producten stimuleren de huidverjonging en zorgen voor een frisse jeugdige huid. De fijne lijnen en rimpels worden door het gebruik van deze producten minder.

Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen.

Image signature faciale

Is geschikt voor: Veroudering, droge huid, gedéhydrateerde huid, rokers, grauwe/vermoeide huid, zwangere vrouwen.

Tijdsduur: 45-60 min

Een verstevigende behandeling met o.a. Vitamine A, C, E  en antioxidanten. De huid krijgt een mega hydratatie van puur hyaluronzuur. Het resultaat is een stevigere, zachtere en gladdere huid

Prijs: € 59,-

Wrinkle Lift Level 1

Is geschikt voor: Alle fases van veroudering en pigmentstoornissen

Tijdsduur: 30 min

Deze peeling is erg mild maar kan een tinteling geven. De glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid in vanwege zijn kleine 2 carbon-moleculaire structuur.
Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regenaratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen met minder rimpels.

Prijs: € 79,-

Wrinkle Lift Level 2

Is geschikt voor: Ernstige veroudering, matige pigmentstoornissen

Tijdsduur: 30 min

Deze level 2 behandeling is uitsluitend bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Wrinkle liftbehandeling niveau 1.

Prijs: € 79,-

voor een overzicht van de producten die aansluiten bij deze behandelingen maar ook goed als vervanger van uw huidige producten kunt u hier klikken