Gezichtsbehandelingen

Image skincare behandelingen:


Image signature facial

Is geschikt voor: Veroudering, droge huid, gedéhydrateerde huid, rokers, grauwe/vermoeide huid, zwangere vrouwen.

Tijdsduur: 45-60 min

Een verstevigende behandeling met o.a. Vitamine A, C, E en antioxidanten. De huid krijgt een mega hydratatie van puur hyaluronzuur. Het resultaat is een stevigere, zachtere en gladdere huid

Prijs: € 65,-

Image Ormedic facial

Is geschikt voor : Normale, oudere, droge/gedéhydrateerde, grauwe/vermoeide huid, rokers, zwangere vrouwen, vrouwen in de overgang

Tijdsduur: 50-60 min

Milde basis behandeling met een verbluffend resultaat zonder fruitzuren. Speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen en voor te bereiden op de Image Skincare peelingen. Deze behandeling heeft een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën.

Prijs: € 65,

Image Acne Facial


is geschikt voor: Vette huid, acne, acnegevoelig huid.

Tijdsduur: 45-60 min

Klinische acnebehandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijdert door salicylzuur en bacteriën gedood. Een natuurlijke mix van ananas en papaya verwijdert dode huidcellen. Het resultaat is een schoon, fris, gezond en olievrij gezicht. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 behandelingen geadviseerd met tussenpozen van 1-2 weken.

Prijs: € 65,-

Organic Passion Peptide Peel


Is geschikt voor : Huid uit balans, zwangere vrouwen, rokers, gedehydrateerde, gevoelige huid, reizigers, verouderde huid.

Tijdsduur: 45 min

De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een behandeling op basis van organische ingredienten met medische resultaten. De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijdert en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren. De tint van uw huid wordt aanzienlijk beter en de huid krijgt een mooiere textuur. Daarnaast krijgt de huid een betere hydratatie.

Prijs: € 79,-

Signature Face Lift


is geschikt voor: Rosacea, zwangere vrouwen, droge, gedéhydrateerde huid, rokers, grauw/vermoeid, postoperatie

Tijdsduur: 30 min

Deze revolutionaire 4-layer facelift is een zeer speciale behandeling. Na 1 behandeling ziet u al resultaat. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het fruitzuur worden de dode huidcellen opgelost, de celvernieuwing wordt sneller en de huid zal er gladder en mooier uitzien.

Prijs: € 79,-

The Max Peel


Is geschikt voor: Alle huidtypes voor correctie, voeding en preventie

Tijdsduur : 30 min

Behandeling met The Max isop basis van appelstamceltechnologie. Het geeft de huid een bescherming tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.

Prijs: € 79,-

Lightening Lift level 1


Is geschikt voor: Oppervlakkige pigmentatie, zone/donkere vlekken, ongelijke huidteint

Tijdsduur: 30 min

Deze peeling is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten.
Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelings om de 2 weken te doen.
Bruine vlekken zullen de eerste dagen donkerder worden daarna zal de huid zachter, lichter en uiteindelijk vlekvrij zijn.

Prijs: € 79,-

Lightening Lift Level 2


Is geschikt voor: Matige tot ernstige Pigmentstoornissen

Tijdsduur: 30 min

Na behandelingen van Lightning lift level 1 behandelingen.

Prijs: € 79,-

U kunt de Image Skincare behandelingen in een kuur van 6 behandelingen boeken maar ook als een eenmalige behandeling. Uw huidspecialiste zal dit samen met u bespreken. Bij elke peeling behandeling zit een kitje inbegrepen om de huid 1 week thuis na te behandelen.

Kleine gezichtsbehandelingen

Wenkbrauwen harsen / epileren € 8.50
Bovenllip harsen € 8.50
Kin harsen € 8.50
Wenkbrauwen / bovenlip / kin € 17.50
Hele gelaat € 20,-
Wenkbrauwen verven € 9,-
Wimpers verven € 9,-
Wimpers en wenkbrauwen verven € 16,50