Gezichtsbehandeling nabij Borne

Heeft u een professionele gezichtsbehandeling in Borne nodig? Bij Studio Tineke, gevestigd in Delden en op korte afstand van Borne, kunt u terecht voor professionele gezichtsbehandelingen, facials en peelings. Om vast te stellen welke behandeling het beste bij uw huidtype past, starten we eerst met een huidanalyse.

Tijdens de huidanalyse wordt duidelijk welk huidtype u heeft en of er huidproblemen zijn. Bij acne of rosacea is een ander type behandeling noodzakelijk dan bij huidverjonging of anti-aging. Uw huidconditie is daarnaast van belang. Is de huid droog of juist vet? Ook hierop stem ik uw gezichtsbehandeling nabij Borne af.

Gezichtsbehandeling Borne

Gezichtsbehandeling nabij Borne met Image Skincare

Als schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in huidverbetering, waarbij ik gebruik maak van het hoogwaardige merk Image Skincare. Mocht u in het dagelijks leven tegen een aantal dingen aanlopen en vindt u het lastig om uw huid de juiste verzorging te geven, dan adviseer ik graag over het thuisgebruik van Image Skincare. Zo lukt het u ook om een eigen ‘Your Daily Skin Routine’ te creëren. Wanneer u uw huid goed verzorgd zult u merken dat uw huidconditie aanzienlijk zal verbeteren.

Bij Studio Tineke kunt u terecht voor een breed scala aan gezichtsbehandelingen nabij Borne. Voor elke wens en elke huidconditie is er een passende behandeling mogelijk. Twijfelt u tussen een peeling of een facial? U bent ook van harte welkom in mijn salon om de mogelijkheden door te nemen voordat we starten.

Naast de uitgebreide gezichtsbehandelingen kunt u bij mij terecht voor kleine behandelingen, zoals het harsen en/of epileren van uw wenkbrauwen, het harsen van uw bovenlip, harsen van uw kin of het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen.

Gedurende uw gezichtsbehandeling maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van Image Skincare. De producten van Image Skincare zijn vrij van chemische geurstoffen en kleurstoffen, parabenen en afsluitende ingrediënten. Verder zijn deze producten niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Zo gunt u zichzelf het beste! 

Afspraak maken bij Studio Tineke

Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling nabij Borne? Neem contact met mij op via het contactformulier of via WhatsApp. Bij mij kunt u gratis parkeren. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer of gebruik maken van het toilet. U bent van harte welkom!