Kennismakingsset (Travel Size)

Kennismakingsset Travel Size Kennismakingsset Travel Size Kennismakingsset Travel Size

Art. HB-152

Prijs € 49,-

Leuk je hier te zien! Heb jij al kennis gemaakt met IMAGE Skincare? We hebben speciaal voor de new-comers een First Class Skin Favorites set samengesteld, met drie van onze bestellers. De set bestaat uit een cleanser, een serum en een dagcrème met SPF. Zo kun je de eerste stap naar huidverbetering en een compleet IMAGE Skincare Daily Skin Routine zetten. Nu tegen een voordelige uitprobeerprijs van slechts €49,95!

Extra weetje: deze set is travel friendly. Alle producten bevatten minder dan 100ml en kunnen dus zo mee in je handbagage! Waar neem je ons mee naar toe?

Bestsellers

De set bevat de volgende 3 bestsellers:

 • ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser (50 ml)
  Wist je dat een tweedagelijkse reiniging de basis is van een mooie, gezonde huid? Deze gel-cleanser reinigt de huid op een milde manier en brengt de huid in balans. Voor een zijdezacht en schoon velletje!
 • VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum (15 ml)
  Dit geavanceerde serum op basis van vitamine C is een echte must-have voor iedereen! Zorgt voor intense hydratatie, helpt rimpels en fijne lijntjes bestrijden en kan zelfs worden ingezet bij vette huidcondities of acne.
 • PREVENTION + Daily Matte Moisturizer SPF32 (44 ml)
  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het is ontzettend belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen UV-straling! Deze dagcrème met SPF32 is verrijkt met antioxidanten en essentiële vitamines. Daarnaast zorgt het voor een mooie matte finish: ook geliefd onder mannen!

Your Daily Skin Routine

Wil je Your Daily Skin Routine verder aanvullen met de juist producten, maar weet je niet precies hoe je moet kiezen? Maak een afspraak dan geef ik u graag persoonlijk advies?

Voordelen

 • Inclusief luxe toilettas
 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Travel friendly

Gebruik & tips

ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser: gebruik deze cleanser ‘s ochtends en ‘s avonds om de huid te reinigen. Neem een beetje in de hand en meng met wat water. Breng aan op het gelaat, de hals en decolleté en reinig gedurende 1-2 minuten.

VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum: breng dit serum ‘s ochtends en ‘s avonds na het reinigen aan.

PREVENTION + Daily Matte Moisturizer SPF32: breng deze dagcrème overdag aan als derde stap in Your Daily Skin Routine.

Tips van de professional

Vul de First Class Skin Favorites set aan met een nachtcrème voor een volledig skincare regime. Wil je je huid een extra boost geven? Voeg dan 3 keer per week ‘s avonds AGELESS Total Facial Cleanser toe als extra cleanser, na het reinigen met ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser.