Behandelingen

Bij mij in de schoonheidssalon bent u aan het juiste adres voor alle schoonheidsbehandelingen, van kleinere behandelingen tot complete gezichtsbehandelingen. In het menu in het midden van de pagina kunt u op de desbetreffende behandeling klikken voor meer informatie.

U kun ook bij mij terecht voor mooi verzorgde handen en nagels, sinds 2010 ben ik gekwalificeerd nagelstyliste. Denk aan een speciale dag, zoals een bruiloft of een sollicitatie. Ook voor nagelbijters kunnen gelnagels de oplossing zijn.

Sinds 2011 zijn we gecertificeerd in huidverbetering voor diverse huidproblemen. Wij hebben ervoor gekozen om met de professionele lijn van Image Skincare te werken. Kies een de onderstaande categorieën om onze behandelingen te bekijken. 

Image Skincare gezichtsbehandelingen 

Alle huidbehandelingen worden verzorgd met de producten van IMAGE Skincare. IMAGE Skincare is een professioneel bedrijf gericht op huidverzorging en huidverbetering en werkt internationaal en is actief in 27 verschillende landen.
IMAGE Skincare groeit in een snel tempo. De verschillende Skincare producten zoals VITAL-C, I-PEEL, ClearCell en Ageless hebben bijgedragen aan het succes van Image. Een aantal voordelen van Image Skincare: makkelijk te gebruiken, eerlijke producten, op zoek naar innovatie en uitstekend voor de huid.

Wilt u een gezonde stralende huid of heeft u last van huidproblemen zoals acne, een droge huid, rosacea en pigmentvlekken? Klik dan op de een van de behandelingen voor meer informatie, mocht u nog vragen hebben of hier hulp bij zoeken neem dan contact met mij op.

Voor meer informatie over de behandelingen kunt u er op kikken en vindt u o.a. informatie over de werkwijze, resultaten en de tijdsduur. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Image Skincare is eenvoudig in gebruik

Het bestaat uit een 4-stappenplan:

Stap 1: Reinigen (2x per dag)
Stap 2: Serum (2 x per dag)
Stap 3: Beschermen met een zonbescherming (overdag)
Stap 4: De huid tijdens de nacht herstellen (‘s nachts)

U kunt deze 4 stappen uitbreiden met:

– Oogverzorging
– Pigmentblekende serums
– Maskers

Alle lijnen zijn:

– Vrij van chemische geurstoffen
– Vrij van chemische kleurstoffen
– Vrij van parabenen
– Vrij van afsluitende ingrediënten
– Niet op dieren getest
– Milieuvriendelijk

Image Skincare – Live more, Age later

De huidverbeterende behandelingen van Image Skincare starten altijd met de Image Ormedic Facial of Image Organic Passion Peptide Peel. Dit zijn milde behandelingen om de huid in balans te brengen en voor te bereiden op alle andere behandelingen van Image Skincare. Na deze behandeling gaat u de huid thuis verzorgen zodat u na 2 weken of bij de volgende behandeling kunt overstappen naar de andere Image Skincare peelingen.

Goed resultaat door gebruik van peelingstoffen

Bij een peeling worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd en nieuwe jonge huidcellen worden aan de oppervlakte aangemaakt. De huid gaat er hierdoor zacht en egaal uitzien. IMAGE Skincare past deze techniek toe en hiermee worden oppervlakkige rimpels en sporen van acne behandeld. IMAGE behandelt eveneens verkleuringen van de huid.
De behandeling kan preventief gebeuren, om rimpels of verkleuring te voorkomen. Een peeling van IMAGE Skincare is vooral geschikt op plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, het gezicht en de hals.

Voor meer informatie zie ook www.imageskincare.nl