Balans (onrustige huid)

Image Ormedic Facial

Is geschikt voor : Normale, oudere, droge/gedéhydrateerde, grauwe/vermoeide huid, rokers, zwangere vrouwen, vrouwen in de overgang

Tijdsduur: 50-60 min

Milde basis behandeling met een verbluffend resultaat zonder fruitzuren. Speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen en voor te bereiden op de Image Skincare peelingen. Deze behandeling heeft een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën.

Prijs: € 65,-

Organic Passion Peptide Peel

Is geschikt voor: Huid uit balans, zwangere vrouwen, rokers, gedéhydrateerde, gevoelige huid, reizigers, verouderde huid.

Tijdsduur: 45 min

De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijdert en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren. De tint van uw huid wordt aanzienlijk beter en de huid krijgt een mooiere textuur. Daarnaast krijgt de huid een betere hydratatie.

Prijs: € 79,-

Signature Face Lift

is geschikt voor: Rosacea, zwangere vrouwen, droge, gedéhydrateerde huid, rokers, grauw/vermoeid, postoperatie

Tijdsduur: 30 min

Deze revolutionaire 4-layer facelift is een zeer speciale behandeling. Na 1 behandeling ziet u al resultaat. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het fruitzuur worden de dode huidcellen opgelost, de celvernieuwing wordt sneller en de huid zal er gladder en mooier uitzien.

Prijs: € 79,-

The Max Peel

Is geschikt voor: Alle huidtypes voor correctie, voeding en preventie

Tijdsduur : 30 min

Behandeling met The Max is op basis van appelstamceltechnologie. Het geeft de huid een bescherming tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.

Prijs: € 79,-