Geplaatst op

Dé perfecte huidverzorging na de zomervakantie

Na een heerlijke zomervakantie is het belangrijk om uw huid de nodige aandacht te geven. De blootstelling aan Uv-straling, zout en chloor kan namelijk schadelijk zijn voor uw huid. Gelukkig heeft Image Skincare een breed scala aan producten die speciaal zijn ontwikkeld om uw huid te herstellen en verzorgen na de zomerperiode.

Zomervakantie huidverzorging Image Skincare

Reiniging: Een goede start voor een stralende huid

Om te beginnen is het essentieel om uw huid goed te reinigen. De Vital C Hydrating Facial Cleanser van Image Skincare is een milde reiniger die geschikt is voor alle huidtypen. Deze cleanser verwijdert op een zachte wijze onzuiverheden en make-up, zonder de natuurlijke balans van uw huid te verstoren. Masseer de cleanser in uw gezicht met zachte, ronddraaiende bewegingen en spoel het vervolgens af met lauwwarm water.

Exfoliatie: Verwijder dode huidcellen voor een frisse uitstraling

Na de zomervakantie kan uw huid wat doffer zijn geworden door de blootstelling aan de zon. Gebruik daarom de Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder van Image Skincare om de dode huidcellen te verwijderen. Dit poeder bevat natuurlijke enzymen die zachtjes de dode huidcellen verwijderen en uw huid direct een fris gevoel geven. Meng een kleine hoeveelheid poeder met water en masseer het voorzichtig in uw gezicht. Spoel daarna grondig af met water.

Hydratatie: Geef uw huid een vochtboost

Tijdens de zomermaanden is uw huid mogelijk uitgedroogd geraakt. Het is daarom belangrijk om uw huid na de vakantieperiode weer goed te hydrateren. De Vital C Hydrating Repair Crème van Image Skincare is speciaal ontwikkeld om uw huid intensief te hydrateren en te herstellen. Breng de crème dagelijks aan op een gereinigde huid voor optimale hydratatie.

Bescherming: Vergeet niet uw huid te beschermen tegen de zon

Hoewel de zomervakantie voorbij is, betekent dit niet dat u uw huid niet meer hoeft te beschermen tegen de zon. Zonbescherming is het hele jaar belangrijk om vroegtijdige huidveroudering en schade aan de huid te voorkomen. Gebruik de Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 van Image Skincare om uw huid te beschermen tegen schadelijke Uv-straling. Deze moisturizer biedt niet alleen bescherming, maar geeft uw huid ook een matte finish.

Extra tips voor een gezonde huid na de zomervakantie

Naast het gebruik van de producten van Image Skincare zijn er nog enkele extra tips die u kunt volgen om uw huid optimaal te verzorgen:

  1. Drink voldoende water om uw huid van binnenuit te hydrateren.
  2. Eet gezond en gevarieerd, met voldoende groenten en fruit.
  3. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon en gebruik altijd een zonnebrandcrème en een dagcrème met SPF.
  4. Gebruik een vochtinbrengend masker om uw huid extra te verwennen.
  5. Zorg voor voldoende rust en slaap, dit bevordert het herstel van uw huid.

Met deze tips en de producten van Image Skincare kunt u uw huid de verzorging geven die het na de zomerperiode nodig heeft. Begin vandaag nog met het verwennen van uw huid en geniet van een stralende teint. Heeft u vragen over de producten van Image Skincare of heeft uw huid een oppepper nodig in de vorm van een behandeling? Neem dan contact op!

Verzorg uw huid met Image Skincare

Bestel uw Image Skincare producten voordelig en snel bij Studio Tineke. Scherp geprijsd en goed beoordeeld!