Geplaatst op

De kracht van een dagcrème met SPF

Heb je wel eens gehoord dat een dagcrème met SPF de beste manier is om je huid het hele jaar door te beschermen tegen Uv-straling? Dit klopt helemaal! Zelfs in de winter of op bewolkte dagen is dit van belang. Elk van de IMAGE Skincare dagcrèmes biedt een goede bescherming met SPF. Zo kun je ervan uitgaan dat je altijd goed beschermd naar buiten kunt gaan. Het is dan ook geen toeval dat deze productlijn van Image Skincare PREVENTION+ heet.

dagcrème met SPF

Hydraterend en beschermend

Naast dat een dagcrème de huid beschermt, is het belangrijk om voor een hydraterende dagcrème met SPF te kiezen. Een goede dagcrème moet niet alleen hydrateren, maar ook zorgen voor een verrijking en zachte verzorging van de huid. Daarom is het belangrijk om de beste dagcrème voor jouw specifieke huidtype te kiezen:

PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30: geschikt voor gecombineerde of vette acne-huid en mannen, vanwege het matterende effect.
PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30: Deze hydraterende crème voegt een subtiele kleur toe voor die perfecte egale teint zonder dat je make-up nodig hebt.
PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SFP 50: Hydratatie stond hoog op de lijst bij deze crème, plus maximale bescherming van SPF 50.

Welke dagcrème met SPF past bij jou?

Weet je nog niet zeker welke dagcrème de juiste keuze is voor jou? Maak dan een afspraak bij mij; ik ben één van de 400 Image Skincare Professionals. Op basis van een intake kan ik jou adviseren over verschillende dagcrèmes (en eventuele andere producten) die passen bij jouw specifieke huidtype, een skincare routine samenstellen en eventueel zelfs een behandelplan maken.