Geplaatst op

5 mooie cadeaus voor Moederdag

Moederdag staat voor de deur en dat vraagt om extra liefde en aandacht voor je moeder. Heb jij nog geen cadeautje uitgezocht? Ik help je graag op weg met de top 5 cadeaus van Image Skincare, stuk voor stuk gericht op huidverbetering!
Image Skincare moederdag

1. Trial Travel Kits: ideaal voor Moederdag

Maak kennis met de hoogwaardige skincare producten van Image Skincare! De trial travel kits bevatten alle musthaves voor een complete skincare routine. Perfect als kennismaking of handig om mee te nemen op reis vanwege het travel size formaat.

2. Ultimate Peel Treatment

Verwen jezelf of jouw moeder met de Ultimate Peel Treatment – The Home Edition! Deze set bevat alles om thuis een heerlijke facial te geven, inclusief stap-voor-stap plan en een handige haarband.

3. Gun je moeder het beste van Image Skincare

Een hydraterend masker is dé must-have voor Moederdag! Kies voor één van Image Skincare maskers, waarvan er vast een aantal bij het huidtype van je moeder passen.

4. Beschermende lipverzorging

Bescherm overdag niet alleen je huid maar ook je lippen met IMAGE MD – Restoring Lip Enhancer SPF 15: verzorging en beschermende lipverzorging in één.

5. Image MD – Restoring Eye Masks

Werk aan huidverbetering én ontspanning tegelijkertijd met IMAGE MD – Restoring Eye Masks. Tover een frisse uitstraling tevoorschijn door het verminderen van fijne lijntjes onder de ogen en zeg gedag tegen vermoeidheidstekenen!

Heb je vragen over deze blog voor moederdag of over de producten van Image Skincare? Neem gerust contact met mij op. Ik ben gemakkelijk te bereiken via WhatsApp, per e-mail of telefonisch.