Geplaatst op

Verzorg uw huid goed in de winter!

Droge huid winter Image Skincare

De huid krijgt in deze periode van het jaar een hoop te verduren. Met behulp van de juiste producten zorgt u ervoor dat uw huid gehydrateerd en gevoed blijft. Wenst u uw huid graag in balans te gebruiken, dan zijn er een zestal producten die ik u kan aanraden om deze winter te gebruiken.

1. Image Skincare VITAL C – Hydrating Intense Moisturizer

Deze intens voedende moisturizer staat als eerst op de lijst met aanraders tijdens deze winterse periode. Uw huid heeft hoogstwaarschijnlijk behoefte aan extra verzorging. Deze rijke crème is ideaal om uw huid te voeden en om het tekort aan vet aan te vullen. Verder bevat VITAL C – Hydrating Intense Moisturizer hyaluronzuur en de nodige vitamines (A, C en E). Eerder benoemde Marie Claire (België) dit product tot de nummer één om de winter goed door te komen.

2. Image Skincare ORMEDIC – Balancing Lip Gel Enhancement Complex

De lip gel zorgt ervoor dat u met volle en lichte lippen de winter doorkomt. In deze periode lopen veel mensen met droge lippen rond. Met behulp van deze lip gel voedt u uw lippen, omdat de gel rijk is aan voedende en hydraterende ingrediënten. Zelfs de meest droge lippen raken gevoed met Image Skincare ORMEDIC – Balancing Lip Gel Enhancement Complex. De lip gel bevat onder meer avocado-olie wat voor een intense voeding zorgt. Dankzij het kleine formaat kunt u uw lip gel overal mee naartoe nemen.

3. Image Skincare AGELESS – Total Facial Cleanser

Gebruik deze winter een cleanser met de nodige zuren. De Ageless Total Facial Cleanser bevat glycolzuur met een exfoliërende werking. Vet, vuil en dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook zorgt dit product voor een stralende, zachte huid. Gebruikt u deze cleanser voor het eerst, dan kunt u het gebruik ervan het beste opbouwen. Deze cleaner gebruikt u eerst een tot drie keer per week om de frequentie vervolgens op te bouwen naar dagelijks gebruik.

4. Image Skincare IMAGE MD – Restoring Over-night Retinol Masque

In plaats van een nachtcrème is het verstandig om soms een nachtmasker te gebruiken. Hierdoor geeft u uw huid een geweldige hydratatieboost en dat ook nog eens terwijl u heerlijk ligt te slapen. Ervaar het gemak van het Over-night Retinol Masque. Dankzij het nachtmasker krijgt u uw huid een egalere teint en een stralende uitstraling.

5. Image Skincare Prevention+ lijn

Ook in de winter is er regelmatig een zonnetje te zien, maar zelfs als deze niet zichtbaar is, kan er sprake zijn van Uv-straling. Bescherm uw huid ook tijdens de winterperiode met de professionele Prevention+ productlijn van Image Skincare. Tip: gebruik de dagcrème voor de nodige bescherming tijdens deze winter.

6. Trakteer uw huid op de Winter Retreat Facial

De Winter Retreat Facial is geschikt voor alle huidtypen en maakt de droge huid weer zijdezacht. De perfecte behandeling in deze periode. Maak een afspraak!