Geplaatst op

Under Eye Masks: wat zijn het & hoe werken ze?

Under Eye Masks
https://www.studiotineke.nl/product/image-skincare-image-md-restoring-eye-masks/

Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van under eye masks, of ze al jaren gebruikt. Je hebt waarschijnlijk jezelf wel eens afgevraagd “Wat zijn onderoogmaskers?” op een of ander moment.

In het kort, under eye masks zijn voor iedereen een snelle en eenvoudige manier om de tere huid rond de ogen een mini-spa-date te geven. Of u nu kiest voor het masker in patch-stijl of voor het crèmemasker dat u op uw huid smeert, under eye masks zijn een uitstekende manier om het verschijnen van veroudering te verminderen.

Waar zijn Under Eye Masks voor?

Als je ooit in de spiegel hebt gekeken en meteen rimpels, kraaienpootjes, donkere kringen of wallen rond je ogen hebt opgemerkt, heb je je misschien afgevraagd wat de beste behandelingsoptie was. Moet je een lotion gebruiken die dicht bij je oog zit? Wat dacht je van een vloeibaar serum??

In plaats van een van beide raden veel dermatologen een pleister onder de ogen aan. U kunt pleisters onder de ogen in twee veel voorkomende typen vinden; een flexibele peel-and-stick pleister die u rechtstreeks op uw huid aanbrengt en later weer loslaat, of een crème die gladstrijkt op uw huid en verandert in een dikke en rubberachtige laag op uw huid.

Beide typen zijn uiterst effectief in het stimuleren van een jeugdiger uiterlijk van uw huid, vooral wanneer ze regelmatig gedurende een paar weken worden gebruikt. Het is echter niet ongebruikelijk dat sommige mensen na slechts één masker al merkbare resultaten hebben. Vaak wordt de wallen sterk verminderd en kunnen verkleuringen of donkere kringen vervaagd lijken.

Voordelen van Under Eye Masks

Dit komt door een vermindering van de hoeveelheid collageen die uw ouder wordende lichaam aanmaakt. Dit natuurlijke verlies van collageen is het meest merkbaar in het gezicht, maar vooral rond de ogen, aangezien de huid in dit gebied extreem dun en delicaat is

Als je donkere kringen, wallen en rimpels rond je ogen opmerkt, overweeg dan om een ​​onderoogmasker te proberen. Hoewel ze misschien niet de perfecte oplossing zijn voor elk huidtype, kunnen ze bijna onmiddellijke verbeteringen bieden na slechts 20 minuten draagtijd.

Hoe je Under Eye Masks kunt gebruiken

Of uw masker nu in de vorm van een pleister of crème wordt geleverd, het bevat gedetailleerde instructies voor het correct en veilig aanbrengen van het masker. Het proces is eenvoudig voor beide maskerstijlen en u hoeft niet te worstelen met rommelige vloeistoffen of plakkerige lijmen.

  1. Voordat u uw masker aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat uw gezicht schoon is en vrij van oppervlaktevuil en dode huidcellen. Dit kan met een zachte reiniger, maar sla de exfoliatie over.
  2. Pak na het reinigen je favoriete oogmasker, zoals ons NEW IMAGE MD restoring eye mask dat een uitbarsting van plantaardige ingrediënten biedt voor hydratatie en een peptidecomplex om de gestreste huid te kalmeren.
  3. Breng een royale hoeveelheid van het masker aan op uw gebied onder de ogen en pas op dat u er geen in uw ogen krijgt. Laat het masker maximaal 15 minuten op uw huid zitten terwijl u zich ontspant.
  4. Na verloop van tijd het masker afspoelen met koud water en een zachte doek. Schrob het masker niet omdat dit je huid kan irriteren; dep in plaats daarvan de natte doek over je hele huid.
restoring eye mask - Studio Tineke

NU BESTELLEN>

Als je een snelle uitbarsting van verfrissing wilt, overweeg dan om je masker een uur in de koelkast te plaatsen om het grondig af te koelen. Deze koele temperatuur van het masker kan wallen en donkere kringen rond je ogen verder helpen verminderen.

Nadat het masker is afgespoeld, gaat u verder met uw normale huidverzorgingsroutine of andere oogverzorgingsproducten om uw huid de beste TLC te geven die het kan hebben!

De beste tijd om Eye Masks te gebruiken

Under Eye Masks zijn extreem veelzijdig en kunnen op elk moment worden gedragen dat het u uitkomt. Terwijl de meeste mensen ervoor kiezen om ‘s avonds vlak voor het slapengaan te genieten van hun verjonging onder de ogen, beginnen anderen hun dag liever met een verfrissend masker of een pleister onder de ogen.

Je kunt ook een Under Eye Mask gebruiken op het werk om je snel op te peppen tijdens je lunchpauze, of je favoriete masker pakken vlak voordat je uitgaat of vrienden en familie uitnodigt voor het avondeten.

Daarnaast zijn er enkele pleisters en crèmes onder de ogen die ‘s nachts kunnen worden gedragen, hoewel de meeste slechts ongeveer 30 minuten of minder worden gedragen. Dit maakt ze een zeer eenvoudige en probleemloze huidverzorgingsactiviteit om toe te voegen aan je normale routine.

Als u een ochtendmens bent, is het gebruik van een pleister onder de ogen nadat u uw huid hebt gereinigd, een geweldige manier om uw huid voor te bereiden op make-up of andere huidverzorgingsproducten. Je huid zal ‘s ochtends snel de voedingsstoffen opnemen die door het masker of de pleister worden geleverd en je zult je urenlang verfrist en verjongd voelen.

Zoek voor dragers van ochtendmaskers naar maskers met ingrediënten zoals vitamine E en andere specifiek hydraterende verbindingen. Deze zullen helpen om de hele dag door een boost van vocht te geven, wat kan helpen rimpels strakker te maken en wallen te verminderen.

Als je liever je Under Eye Masks gebruikt voordat je in bed stapt voor een goede nachtrust, zoek dan naar maskers met ingrediënten die specifiek gericht zijn op veroudering, zoals die met collageen. Zelfs als u uw masker of pleister niet ‘s nachts kunt dragen terwijl u slaapt, blijft deze directe afgifte van voedingsstoffen aan uw huid werken, zelfs nadat het masker is verwijderd.