Geplaatst op

De beste huidverzorging tips voor de herfst!

7 tips om te proberen terwijl u uw huidverzorging overzet naar herfst


De herfst is eindelijk in zicht. Dit geliefde seizoen betekent vaak: lattes met pompoenkruiden, kleding in laagjes dragen en frissere weersomstandigheden. Het betekent ook dat het tijd is om uw huidroutine van zomer naar herfst om te zetten. U denkt misschien dat het geen zin heeft, maar het is echt belangrijk omdat het plotseling kan afkoelen en uw huid extra vocht nodig heeft. Het is het beste om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Deze zeven handige tips helpen wij u goed op weg als u begint met het omzetten van uw huidverzorgingsroutine naar de herfst.

Huidverzorging herfst

Schakel over naar een vollere moisturizer

Als de temperatuur afkoelt, is de kans groter dat uw huid droog wordt en vocht nodig heeft. Een dikkere vochtinbrengende crème kan uw huid helpen beschermen tegen uitdroging als de temperatuur daalt (dit kan soms drastisch zijn in de nacht). De PREVENTION+® dagelijkse hydraterende vochtinbrengende crème SPF 30 is een uitstekende keuze voor voldoende hydratatie en bevat ook een SPF. Ja, u moet nog steeds een SPF gebruiken, zelfs als de zon minder fel wordt en eerder op de dag ondergaat. We zullen hier verder in deze blog op terugkomen.

Kies voor een balancerende reiniger

Een goede reiniger zoals de ORMEDIC® balancerende gezichtsreiniger kan helpen de huid gereinigd en gehydrateerd te houden en vormt een goede basis voor het aanbrengen van andere producten. Het bevat aloë vera als belangrijk ingrediënt om de huid te kalmeren en fris te houden.

Verminder lijntjes met de juiste oogcrème

Oogcrème is essentieel in de herfst als het koeler wordt. Het kan zijn dat u begint te merken dat lijntjes rond de ogen zichtbaarder worden door uitdroging. U kunt deze lijntjes verminderen met de juiste oogcrème. De intens verhelderende oogcrème van ILUMA helpt de oogcontouren te hydrateren om lijntjes te verminderen en u er in het algemeen wakkerder uit te laten zien. Het is vooral handig als u donkere kringen heeft. U kunt ook de MAX™ oogcrème proberen om de effecten van milieuschade te bestrijden.

Verwaarloos uw lippen niet in de herfst

Meestal in de herfst, als de temperatuur daalt, merkt u dat de lippen de neiging hebben om te barsten. We kennen allemaal dat ongemakkelijke gevoel van droge, pijnlijk gesprongen lippen, maar dit kunt u gelukkig voorkomen. Gebruik het ORMEDIC lipverbeteringscomplex indien nodig gedurende de herfstmaanden voor goed gehydrateerde en gevoede lippen. Zo krijgt u geen kloofjes en voorkomt u pijnlijke lippen.

SPF is nog steeds belangrijk

U heeft natuurlijk de hele zomer lang SPF gesmeerd (hopen we!), maar soms worden mensen tijdens de koudere maanden een beetje laks met het gebruik van zonnebrandcrème. Dit is logisch – de zon gaat eerder onder en het voelt alsof u niet zo goed op zonbescherming hoeft te letten. Schade door de zon is echter cumulatief en schadelijke UVA/UVB-stralen tasten de huid aan, ongeacht het seizoen. Maak er een gewoonte van om de PREVENTION+® daily hydraterende moisturizer SPF 30 dagelijks te gebruiken. Het is ook een vochtinbrengende crème, dus het is een een-tweetje.

Serums voor extra hydratatie in de herfst

Om een ​​extra stap te zetten voor hydratatie, raden we aan om een ​​serum zoals VITAL C hydraterende antioxidant A C E-serum te proberen. Serums hebben doorgaans een hogere concentratie van de belangrijkste ingrediënten. De antioxidanten zullen ook helpen bij het bestrijden van een deel van de schade door de zon die u tijdens die leuke zomerdagen hebt verzameld. Optioneel: vervolg met enkele verhelderende producten zoals de ILUMA® intense gezichtsverzorging en de ILUMA intense verhelderende crème om dofheid of het verschijnen van donkere vlekken te helpen verminderen.

Exfolieer en verwijder dode huidcellen

Meestal kunt u het beste minder exfoliëren voor de herfst. U kunt echter ongeveer een of twee keer per week een goed masker in uw routine opnemen om een vorm van exfoliatie te behouden. Als uw huid erg droog en schilferig wordt als het kouder is, kan een zacht exfoliërend masker ook helpen om deze dode huid te verwijderen. Het VITAL C hydraterende enzymmasker is een perfecte optie omdat het exfolianten met fruitenzymen en twee vormen van vitamine C bevat om u die felbegeerde gloed te geven.