Schoonheidssalon Hengelo (OV): gespecialiseerd in huidverbetering

Bent u op zoek naar een ervaren en gecertificeerd schoonheidsspecialiste nabij Hengelo? Dan bent u bij Studio Tineke aan het juiste adres! Sinds 2011 ben ik gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben aangesloten bij ANBOS. Gedurende elke gezichtsbehandeling maak ik gebruik van de producten van het gerenommeerde merk Image Skincare. Onder de gezichtsbehandelingen vallen de peelings en facials. Ook ben ik gecertificeerd nagelstyliste.

Alle producten van Image Skincare zijn vrij van chemische geur- en kleurstoffen, parabenen, afsluitende ingrediënten en zijn niet op dieren getest. Ook zijn de producten milieuvriendelijk, wat voor steeds meer mensen belangrijk is. Kunt u mijn advies voor uw huid wel gebruiken? Ik stem mijn behandeling uiteraard af op uw huidtype en huidconditie. Indien nodig adviseer ik u welke producten u thuis kunt gebruiken om uw huid in conditie te houden of om uw huidconditie te verbeteren.

Studio Tineke is uw Image Skincare schoonheidsspecialiste nabij Hengelo

Als schoonheidsspecialiste nabij Hengelo (OV) ben ik gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Verder kunt u bij mij terecht voor harsen, gelnagellak en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Een complete prijslijst kunt u hier vinden. Mijn salon is gevestigd in Delden aan de Bernhardstraat 72. Vanuit Hengelo bent u ongeveer in een kwartiertje bij mij. U kunt gratis parkeren. Mijn salon is voorzien van een toilet en wachtruimte, voor het geval u iets te vroeg komt.

Mijn productassortiment bestaat hoofdzakelijk uit de producten van Image Skincare. Verder kunt u bij mij terecht voor de professionele tanningproducten van Marc Inbane. Bij mij profiteert bij een bestelbedrag vanaf €50,- van gratis verzending én een gratis sample bij uw bestelling. Zo kunt u gemakkelijk een nieuw product uitproberen, zonder dat u direct een grotere verpakking aan moet schaffen. Tip: wilt u Image Skincare uitproberen? Schaf dan een Trial Travel Kit aan. Deze kits bevatten kleine verpakkingen van Image Skincare producten.

Schoonheidssalon Hengelo Overijssel
ANBOS logo

Afspraak maken

Wenst u een afspraak te maken bij Studio Tineke, uw schoonheidssalon nabij Hengelo (OV)? U kunt mij gemakkelijk via WhatsApp bereiken of via het contactformulier doen. Natuurlijk mag u mij ook bellen.

Salon Hengelo Overijssel
Schoonheidsspecialiste Hengelo
Ingang salon nabij Hengelo