Nagelstyliste nabij Hengelo: CND gelnagels

Bent u op zoek naar een professionele en gecertificeerde nagelstyliste in Hengelo of omgeving? Sinds 2010 ben ik gecertificeerd nagelstyliste. U kunt in mijn schoonheidssalon terecht voor mooi verzorgde nagels. Als nagelstyliste ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen van gelnagellak. Gellak wordt ook wel soak off gel genoemd. Dit is een dunne gel welke ik aanbreng op de nagels, net als een normale nagellak.

De gellak droogt binnen enkele minuten onder een UV-lamp. Gel nagellak is niet te vergelijken met kunstnagels of gelnagels, omdat het gemakkelijker te verwijderen is een dunnere laag heeft. Wenst u voor een langere tijd mooie nagels of teennagels? Maak een afspraak via WhatsApp of het contactformulier. Ik ben gevestigd in Delden aan de Bernhardstraat 72. Parkeren is gratis en er is een toilet aanwezig.

Nagelstyliste nabij Hengelo: mooie nagels voor langere tijd

Gelnagellak heeft een aantal voordelen. Zo is het goedkoper dan kunstnagels en is het niet schadelijk voor uw nagels. De behandeling duurt niet zo lang, ongeveer dertig minuten. De gellak zorgt voor een goede bescherming en verstevigt uw nagels. Uw nagels zullen minder snel breken.

Gellak is in vele kleuren verkrijgbaar. Er zit altijd wel een kleurtje bij welke perfect past bij uw bikini, jurk of sandalen. De gellak blijft lang glanzend en krasvrij: ongeveer twee tot vier weken. Gelnagellak blijft zo’n 6 tot 8 weken mooi op uw teennagels. Na deze periode moet de lak weer worden bijgewerkt.

Nagelstyliste Hengelo
ANBOS logo

Afspraak maken bij Studio Tineke

Een afspraak maken met Studio Tineke, uw nagelstyliste nabij Hengelo? Neem contact op. Ik ben het gemakkelijkst via WhatsApp te bereiken. Natuurlijk kunt u mijn contactformulier gebruiken of even bellen om een afspraak te maken. Bent u benieuwd naar de prijzen van gelnagellak? Bekijk de prijslijst hier.

Nagelstudio Hengelo
Nagelsalon Hengelo
Salon Hengelo

Geef een cadeaubon cadeau

Natuurlijk kunt u ook voor andere schoonheidsbehandelingen in mijn salon terecht. Denk aan gezichtsbehandelingen (facials en peelings), harsen en voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon? Dat kan ook!