Beautysalon nabij Hengelo: gespecialiseerd in huidverbetering

Studio Tineke is een professionele beautysalon nabij Hengelo voor beauty en huidcoaching. Mijn salon is in Delden gevestigd (op 15 minuten rijden van Hengelo). U kunt bij mij terecht voor huidverbeterende en huidverjongende gezichtsbehandelingen, zoals facials en peelings.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van het professionele merk Image Skincare. De producten van Image Skincare zijn vrij van geur- en kleurstoffen, zijn dierproefvrij en milieuvriendelijk. Ik stem mijn behandeling af op uw huidconditie. U bent natuurlijk eerst van harte welkom voor een gratis huidconsult.

Uw beautysalon nabij Hengelo: gecertificeerd schoonheidsspecialiste én nagelstyliste

Heeft u huidproblemen of wilt u uw huid een oppepper geven? Als gecertificeerd schoonheidsspecialiste weet ik hier wel raad mee. Naast dat ik gecertificeerd schoonheidsspecialiste ben, ben ik ook gecertificeerd nagelstyliste. U kunt bij mij terecht voor gelnagellak in diverse kleuren.

Gelnagellak is het perfecte alternatief voor gelnagels, omdat u voordeliger uit bent en het bescherming geeft. Wilt u een afspraak maken bij Studio Tineke, uw beautysalon nabij Hengelo? U kunt mij gemakkelijk bereiken via WhatsApp. Uiteraard mag u ook altijd even bellen of een berichtje via het contactformulier achterlaten.

Beautysalon Hengelo
ANBOS logo

Huidtype en huidconditie

Tijdens een gratis huidconsult kijk ik naar uw huidconditie en geef ik een advies op basis van uw huidtype. Zo zorg ik ervoor dat uw huid zichtbaar zal verbeteren. Heeft u een droge huid of neemt de droogheid toe in de winter, dan zorg ik er juist voor dat uw huid gehydrateerd wordt. Beschikt u over een vette huid, dan zal ik een andere behandeling aanraden. Mogelijk adviseer ik producten voor thuis, zodat u uw huid verder kunt behandelen om de huidconditie te verbeteren. Ook voor de behandeling van huidproblemen zoals rosacea en acne kunt u bij mij terecht.

Salon Hengelo
Beautysalon Hengelo Overijssel
Ingang salon

Een behandeling cadeau geven?

Geef een cadeaubon voor mijn beautysalon nabij Hengelo cadeau. Tip: de cadeaubon is zowel in te wisselen voor mijn behandelingen als voor de producten van Image Skincare en Marc Inbane.