Gezichtsbehandeling nabij Hengelo

Voor een gezichtsbehandeling nabij Hengelo bent u bij Studio Tineke aan het juiste adres. Sinds 2011 ben ik gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben gespecialiseerd in het geven van professionele gezichtsbehandelingen waarbij ik gebruik maak van de professionele producten van Image Skincare. U kunt bij mij terecht voor facials en peelings. Bij mijn facials staat ontspanning centraal, terwijl uw huid gevoed wordt met effectieve ingrediënten.

Gezichtsbehandeling Hengelo

Gratis huidanalyse

Van tevoren is een huidanalyse gewenst, zodat ik uw behandeling geheel op uw huidtype en huidconditie kan afstemmen. Zo weten we precies waar uw huid behoefte aan heeft.

ANBOS

Hier vindt u een compleet overzicht van mijn effectieve en ontspannen facials. Hieronder licht ik de meest populaire gezichtsbehandelingen nabij Hengelo uit:

Studio Tineke

1. Brighten Up Facial

Met de Brighten Up Facial geef ik uw huid de welbekende Image Skincare glow. Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van het professionele merk Image Skincare. Alle producten zijn dierproefvrij en vrij van geur- en kleurstoffen. Deze luxe facial is de perfecte behandeling voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft. Egaliseert en hydrateert de huid, terwijl oneffenheden en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, wat het automatisch ook een populaire facial maakt.

2. Ormedic Restoring Facial

De Ormedic Restoring Facial is speciaal ontwikkeld voor het in balans brengen van uw geïrriteerde huid. Heeft u een stressvolle periode of is uw huid blootgesteld aan de zon, dan is deze facial een aanrader. Ook bij een allergische reactie, hormonale disbalans of bij zwangerschap is de Ormedic Restoring Facial uitermate geschikt. De ingrediënten bestaan onder meer uit biologische peptiden en antioxidanten voor het verhogen van de weerstand van de huid. Verder vermindert de facial irritatie en roodheid. Na de behandeling voelt uw huid ontspannen en gehydrateerd aan. Deze facial is voor alle seizoenen en huidtypen te gebruiken.

3.      Calm & Clear Facial

Beschikt u over een acné-gevoelige huid, maar wenst u liever geen intensieve behandeling? Dan is deze facial echt iets voor u. Met behulp van de Calm & Clear Facial brengen we een masker aan op de huid, welke de huid exfolieert. De huid wordt gezuiverd, zonder dat uw huid uit balans raakt. Als afsluiter breng ik olievrije producten aan, waardoor de huid mooi gematteerd wordt. Deze gezichtsbehandeling nabij Hengelo is ook geschikt voor de droge huid.

Renske WiegerinkRenske Wiegerink
11:08 15 Oct 23
tamara kruyttamara kruyt
14:06 13 Jun 23
Kim KuipersKim Kuipers
15:53 25 Feb 21
Ik kom al jaren bij Tineke. In het begin voor een... schoonheidsbehandeling en nu voor de producten. Ik ben altijd super tevreden over de service en klantvriendelijkheid.lees verder
Gea BrandGea Brand
10:14 10 Jan 18
Super goede en lieve schoonheidsspecialiste! Zal... haar missen nu haar zwangerschapsverlof ingaat.lees verder
Ria Oude NijhuisRia Oude Nijhuis
13:14 19 Sep 17
js_loader

Afspraak maken voor een gezichtsbehandeling nabij Hengelo

De complete prijslijst kunt hier vinden. Wilt u een afspraak maken voor een peeling, facial of andere gezichtsbehandeling nabij Hengelo of wenst u liever eerst een gratis huidanalyse? Ik ben gemakkelijk via WhatsApp, mijn contactformulier of telefonisch te bereiken.