Professionele peeling nabij Hengelo

Met een peeling nabij Hengelo geef ik uw huid een intensieve behandeling, zodat we uw huidprobleem zo effectief mogelijk kunnen aanpassen. Wilt u snel resultaat zien of hoeft dit niet eens, maar gunt u uw huid een professionele peeling met zichtbaar resultaat? Ik maak enkel gebruik van het professionele en hoogwaardige Image Skincare. Inmiddels heeft Image Skincare zich bewezen in meer dan 25 landen.

Image Skincare peeling nabij Hengelo

Gedurende de peeling wordt er een dun laagje huid verwijderd, uiteraard op een veilige en gecontroleerde manier, zodat oneffenheden, fijne lijntjes, acne of littekens minder zichtbaar zullen zijn. De peelings bevatten een hoge concentratie aan werkzame stoffen, waardoor ook de diepe huidlagen worden bereikt. Daarnaast treedt er een snellere werking op. Dit verklaart de effectieve werking van de peelings.

Hier kunt u een actueel overzicht van de peelings vinden. De meeste peelings zijn geschikt voor alle huidtypen. Per behandeling heb ik omschreven voor welk huidtype en/of huidprobleem de behandeling geschikt is. Ook mogen de meeste behandelingen van Image Skincare tijdens de zwangerschap/borstvoeding worden uitgevoerd.

Tip: the Signature Facelift (Level 1) is een populaire peeling van Image Skincare en is geschikt voor alle huidtypen. Vooral wanneer u een gedehydrateerde huid heeft of een huid met roodheid/couperose of rosacea heeft, dan krijgt u het beste resultaat. Tevens perfect geschikt voor de gevoelige huid en lichte vormen van acne.

Peeling Hengelo bij Studio Tineke
ANBOS
Nagelstyliste Hengelo
Schoonheidssalon Hengelo
Schoonheidsspecialiste Hengelo Overijssel

Waarom Studio Tineke?

Sinds 2011 ben ik gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Mijn salon is gevestigd in Delden en is aangesloten bij ANBOS. Vanuit Hengelo is mijn salon gemakkelijk op fiets- of rijafstand te bereiken. Parkeren is gratis en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bent u iets te vroeg, dan mag u uiteraard gebruik maken van mijn wachtruimte met koffie en/of thee. In de zomer kunt u ook buiten plaatsnemen. Een afspraak maken? U kunt mij gemakkelijk via WhatsApp bereiken. Ook kunt u het contactformulier invullen, waarna ik zo gauw mogelijk contact met u opneem.