Geplaatst op

Goed beschermd is zo gedaan met Prevention+

Prevention+ productlijn van Image Skincare

Doordat alle vier de PREVENTION+ dagcrèmes bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling (SPF) ga je altijd goed beschermd de deur uit. Toch verschillen de dagcrèmes van elkaar en is er voor ieder huidtype een perfecte variant. Benieuwd welke bij jou past? Je leest het in deze blog!

PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

Zit jij ook in de zomer volop achter je scherm? Dan is dit product met bescherming tegen blauw licht (HEV) precies wat je nodig hebt! Met blauw licht wordt schermstraling bedoeld (afkomstig van o.a. tablets en smartphones). Daarnaast is dit een ultra-hydraterende dagcrème die gedurende de dag de huid hydrateert.

PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30

Geef de zomer nog wat extra kleur met deze getinte dagcrème. Deze dagcrème egaliseert de huidskleur en is daardoor ideaal om roodheden in het gezicht te bedekken. Ook deze PREVENTION+ beschermt tegen blauw licht (HEV), waardoor je ongestoord je favoriete series kan bingewatchen of beschermd in de tuin kan werken op je laptop.

WIST JE DAT:  UV-stralen het proces van huidveroudering versnellen? Ga daarom altijd de deur uit met een dagcrème met SPF! 

PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32

Ga voor mooi gematteerd met de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32. Deze dagcrème maakt korte metten met een overtollige talgproductie. Overtollig talg wordt als het ware geabsorbeerd, met een mooie, matte look tot gevolg. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen shinen, maar dan wel zonder te glimmen!  

PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50

Deze dagcrème met zeer lichte structuur is gemakkelijk uit te smeren op de huid! Ideaal voor de droge, vochtarme huid en is met zijn SPF 50 onze hoogste bescherming binnen de PREVENTION+ lijn.