Geplaatst op

6 belangrijke huidverzorgingsproducten voor de lente

6 belangrijke huidverzorgingsproducten voor de lente

Het is lente! En wie houdt daar niet van?

De eerste zonnestralen, vogeltjes die fluiten en een vooruitzicht op zomerpret. Ook voor de lente is er passende skincare. Zo wordt een dagcrème met SPF met de warmere dagen nóg belangrijker en wil je de lente door met hydraterende, kalmerende en verzorgende skincare. Dit zijn de 6 ultieme IMAGE Skincare producten én behandeling die jouw huid voorbereiden op een stralende lente.


1. Milde cleanser tijdens de lente

ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser is een populaire en milde cleanser. Een ideale reiniger voor het voorjaar. Niet alleen doet de geur je in een natuurrijke omgeving wanen, maar zorgt deze cleanser ervoor dat je huid op milde wijze wordt ontdaan van vet, vuil en make-up. Ook bevat het hyaluronzuur wat het vochtgehalte in de huid optimaliseert. Met een huid die in balans is en gehydrateerd. 

ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser

ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser

€ 35,00

2. Hét serum om de huid te voeden

Klaar voor een antioxidantenbommetje? Het VITAL C – Hydrating Antioxidant ACE Serum is eigenlijk een alles-in-1 product dat je huid in topconditie brengt nog voordat je het woord zonnestraal in de lente kunt zeggen. Vitamines A, C en E voeden én beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf en verminderen fijne lijntjes en hydrateren de droge huid. Daarnaast ondersteunen rode wijn- en rozenbladextract de aanmaak van collageen en dragen bij aan een egale, frisse huid. Er is gewoon bijna geen reden om dit voedende, hydraterende en verzorgende serum niet voor de lente in huis te halen!

VITAL C – Hydrating Antioxidant ACE Serum

VITAL C – Hydrating Antioxidant ACE Serum

€ 72,00

3. Lipverzorging met SPF: onmisbaar in de lente

Say hello to volle, zachte en beschermde lippen! PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15 beschermt je lippen optimaal tegen UV-straling. Daarnaast zorgt het marinecollageen voor hydratatie en een volumineus effect. Onmisbaar tijdens de lentedagen en door het fijne broekzakformaat neem je hem met gemak overal mee naartoe. Voor ultieme bescherming in je gezichtsverzorging voeg je ook een PREVENTION+ dagcrème toe aan je skincare routine, allemaal ontwikkeld met SPF. Goed beschermd de lente door is zo gedaan!

PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15

PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15

€ 29,50

4. In de lente werken aan hyperpigmentatie

Een zonnetje is heerlijk, maar door UV-straling kan je huid zonschade oplopen. Door zonschade worden namelijk pigmentcellen geactiveerd, waardoor er zonder de juiste SPF-bescherming hyperpigmentatie kan ontstaan (dit zijn donkere vlekken). De IMAGE MD – Restoring Brightening Crème is een nachtcrème die het ontstaan van hyperpigmentatie voorkomt en geeft een egaliserend en huidoplichtend effect. Met een gezonde, egale huid als resultaat!

IMAGE MD – Restoring Brightening Crème

IMAGE MD – Restoring Brightening Crème

€ 97,50

5. Gladde, egale benen in de lente 

Gladde, egale benen in de lente? Yes, please! De BODY SPA – Rejuvenating Body Lotion is een ultrahydraterende bodylotion die ervoor zorgt dat droge benen voortaan tot het verleden behoren. Door deze bodylotion dagelijks te smeren verdwijnen dode huidcellen als sneeuw voor de lentezon en krijgt jouw huid een stralende look.

BODY SPA – Rejuvenating Body Lotion

BODY SPA – Rejuvenating Body Lotion

€ 43,50

6. Een prachtige glow in de lente!

Op zoek naar een skincare behandeling om met een prachtige glow de lente door te gaan? Met de Bliss And Bubble Facial laat je de winter direct achter je. Deze combinatie van The Signature Facelift en het O² LIFT masker laten zelfs de meest doffe huiden stralen. Je huid geniet van een krachtige mix van o.a. fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur voor een energieke huid. De bubbels van het O² LIFT masker zorgen voor een extra zuurstof-boost, een goede doorbloeding en een heerlijk ontspannen gevoel. Voor een
geëgaliseerde huidteint, hydratatieboost, meer volume in de huid en vooral een onuitwisbare indruk.


Heb je nog meer vragen aan de hand van dit blog? Neem dan vooral contact met ons