Schoonheidssalon nabij Goor: gespecialiseerd in huidverbetering

Als ervaren schoonheidsspecialiste nabij Goor ben ik aangesloten bij ANBOS. Sinds 2010 ben ik gecertificeerd nagelstyliste, waarna ik in 2011 mijn certificering als schoonheidsspecialiste heb behaald. Bij Studio Tineke kunt u terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en huidverzorging.

Mijn gezichtsbehandelingen staan centraal: ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van effectieve peelings en ontspannende facials. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor kleine gezichtsbehandelingen, zoals harsen, het epileren en/of verven van uw wenkbrauwen of voor gellak.

Studio Tineke en Image Skincare

In mijn salon werk ik met de hoogwaardige en professionele producten van Image Skincare voor huidverbetering en huidverjonging. Ik zorg ervoor dat mijn behandeling bij uw huidconditie en uw huidtype past.

De producten van Image Skincare bevatten een hoge concentratie werkzame stoffen, waardoor een behandeling (of een aantal) doorgaans voor een verbluffend resultaat zorgen. In mijn schoonheidssalon nabij Goor leg ik u graag in de watten, zodat u met een aangenaam gevoel de deur uitgaat.

Schoonheidssalon Goor
ANBOS

Schoonheidssalon nabij Goor: Studo Tineke

Mijn salon is gevestigd in Delden en is gemakkelijk op rij- en fietsafstand vanuit Goor te bereiken. Ik beschik over een ruime (gratis) parkeergelegenheid, waar u zowel uw fiets als auto kwijt kunt. De salon is van een toilet en wachtruimte voorzien, zodat u onder het genot van een kopje koffie of thee tot rust kunt komen. In de zomer mag u uiteraard in de tuin plaatsnemen.

De producten van Image Skincare en Marc Inbane kunt u in mijn webshop bestellen. Bij een bestelbedrag vanaf €50,- verzend ik uw bestelling gratis én u ontvangt een gratis sample bij uw bestelling. Zo kunt op een voordelige manier kennismaken met een nieuw product. Wenst u uw producten liever in Delden af te halen, dan kan dit natuurlijk in overleg.

Schoonheidssalon Goor
Nagelsalon Goor
Schoonheidsspecialiste Goor

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij mijn schoonheidssalon nabij Goor? U kunt mij gemakkelijk via WhatsApp of via het contactformulier bereiken.