Nagelstyliste nabij Goor: CND gelnagels

Wenst u een afspraak te maken bij een nagelstyliste nabij Goor? Dan bent u bij Studio Tineke aan het juiste adres. Bij mij kunt u terecht voor gelnagellak van het hoogwaardige CND Shellac. Deze gellak is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.

Het voordeel van gelnagellak is dat het vrijwel dezelfde uitstraling heeft als gelnagels, maar dat het wordt aangebracht op uw eigen nagel. Verder duurt de behandeling niet zo lang, namelijk dertig minuten.

Bij mij is gellak in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en is er altijd wel een kleurtje dat goed bij uw jurk of bikini past. In mijn nagelstudio nabij Goor maak ik gebruik van de originele CND gellak. Gellak blijft langdurig mooi, zo’n 2 tot 4 weken.

Gecertificeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste nabij Goor

Sinds 2010 ben ik gecertificeerd nagelstyliste. Een jaar later behaalde ik mijn certificering als schoonheidsspecialiste. Mijn salon is aangesloten bij ANBOS, een brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes.

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging, waarbij de producten van Image Skincare centraal staan. De producten van Image Skincare zijn vrij van parabenen, sulfaten en toevoegingen. Ook zijn ze dierproefvrij, wat steeds meer klanten belangrijk vinden.

Naast nagelstyling kunt u bij mij terecht voor diverse andere behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, facials en peelings. Daarnaast bied ik ook kleine behandelingen aan, zoals het epileren van uw wenkbrauwen. Op een relatief kleine afstand van Goor is mijn salon gevestigd in Delden. Vanuit Goor is het zo’n elf minuten rijden.

Nagelstyliste Goor
ANBOS logo

Afspraak maken bij Studio Tineke

Wilt u gellak laten aanbrengen bij een ervaren nagelstudio nabij Goor of heeft u vragen? Neem contact met mij op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor schitterende nagels die lang meegaan.

Mijn salon beschikt over een gratis parkeergelegenheid en een wachtruimte (met toilet) waar u tot rust kunt komen. Bij mooi weer mag u plaatsnemen in de tuin.

Nagelstyling Goor
Nagelsalon Goor
Salon Studio Tineke