Schoonheidssalon nabij Borne voor huidverbetering

Wenst u een afspraak te maken bij een schoonheidssalon in Borne? Op enkele kilometers van Borne vindt u mijn salon in Delden. Bij mij kunt u terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Denk aan effectieve peelings, facials en gezichtsbehandelingen, waarbij ik gebruik maak van de producten van Image Skincare.             

De producten van Image Skincare zijn vrij van parabenen en sulfaten en zijn daarnaast niet op dieren getest. Wilt u een professionele schoonheidsbehandeling nabij Borne boeken? U bent uiteraard van harte welkom in mijn salon. Parkeren is gratis en er is een toilet aanwezig.

Peelings en gezichtsbehandelingen

Als schoonheidsspecialiste nabij Borne ben ik gespecialiseerd in huidverbetering. Dit realiseer ik door in eerste instantie vast te stellen welk huidtype u heeft. Daarnaast kunnen er huidproblemen zijn waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Heeft u last van pigmentvlekken, rosacea of acne, dan pas ik de behandeling aan op uw huidconditie. Verder kunt u bij mij terecht voor kleine gezichtsbehandelingen, zoals het epileren en harsen van uw wenkbrauwen of andere delen van uw gezicht. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste; mijn salon is aangesloten bij ANBOS. Ook ben ik gediplomeerd nagelstyliste. Bij mij kunt u terecht voor prachtige gelnagels in vrijwel elke gewenste kleur.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van Image Skincare. De producten van Image Skincare zijn vrij van chemische geurstoffen en kleurstoffen, parabenen en afsluitende ingrediënten. Verder zijn deze producten niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Zo gunt u zichzelf het beste! 

Schoonheidssalon Borne
ANBOS

Image Skincare & Marc Inbane

Een professionele huidroutine is belangrijk om uw huid in een goede conditie te houden. Image Skincare werkt volgens het ‘Your Daily Skin Routine’ concept, zodat u uw huid in optimale conditie houdt. In mijn webshop kunt u de producten van Image Skincare en Marc Inbane bestellen. Daarnaast vindt u speciale skincare sets in mijn webshop waarmee u uw eigen huid optimaal kunt verzorgen. Kunt u mijn advies wel gebruiken? Neem dan gerust contact met mij op.

Schoonheidsspecialiste Delden
Schoonheidssalon Delden
Salon Tineke Delden

Afspraak maken bij Studio Tineke

Wilt u een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling nabij Borne? Vul mijn contactformulier in of neem contact op via 06-12065556 (ook via WhatsApp). Mijn salon is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend. Voor het maken van een afspraak ben ik zowel overdag als ‘s avonds bereikbaar.