Schoonheidsspecialiste Delden

Wilt u een afspraak maken bij een ervaren schoonheidsspecialiste in Delden? Sinds 2011 is Studio Tineke gecertificeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij ANBOS. Ik ben gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering waarbij ik voornamelijk werk met de professionele producten van Image Skincare. In mijn mooie en frisse salon komt u heerlijk tot rust. Uw huid is onze zorg!

Heeft u belang bij een facial of peeling om huidveroudering of acne tegen te gaan? De peelings van Image Skincare zijn perfect voor het verbeteren van uw huid, wat ook een belangrijke pijler is van mijn salon.

Samen kijken we eerst aan de hand van een gratis huidanalyse welke behandeling het beste bij u past. Ik voorzie u graag van een juist huidadvies, zodat uw huid aanzienlijk zal verbeteren. Zo weet u ook waar uw huid op dit moment behoefte aan heeft. Tijdens een facial kunt u ontspannen, terwijl de werkzame stoffen hun werk doen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor kleinere schoonheidsbehandelingen, zoals het epileren en verven van uw wenkbrauwen, harsen van uw wenkbrauwen, uw gehele gelaat, bovenlip of kin. Ook ben ik gecertificeerd nagelstyliste.

Schoonheidsspecialiste Delden
ANBOS

Schoonheidssalon in Delden: Your Daily Skin Routine

Als schoonheidsspecialiste in Delden werk ik volgens het principe van ‘Your Daily Skin Routine’ van Image Skincare. Het verzorgen van uw huid volgens deze routine zorgt ervoor dat uw huid mooi blijft. In mijn webshop kunt u terecht voor het complete assortiment van Image Skincare en Marc Inbane. De producten van Image Skincare zijn effectief dankzij de hoge concentratie werkzame stoffen. Daarnaast zijn alle producten van Image Skincare parabeenvrij, vrij van sulfaten en dierproefvrij. De populaire tanning producten (award-winnend) van Marc Inbane kunt u voordelig bij mij aanschaffen.

Gedurende mijn behandelingen maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van Image Skincare. De producten van Image Skincare zijn vrij van chemische geurstoffen en kleurstoffen, parabenen en afsluitende ingrediënten. Verder zijn deze producten niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Zo gunt u zichzelf het beste! 

Schoonheidsspecialiste Delden
Schoonheidssalon Delden
Salon Tineke Delden

Wat is uw huidconditie?

In mijn schoonheidssalon in Delden zijn mijn behandelingen afgestemd op de verschillende huidcondities. Geen enkele huid is namelijk hetzelfde en verdient natuurlijk het beste. Komt u voor de eerste keer in mijn salon, dan zal ik aan de hand van een aantal vragen een persoonlijke Your Daily Skin Routine adviseren. Veel vrouwen (en mannen) verzorgen hun huid onvoldoende of gebruiken alleen een reiniger met een crème om de huid te verzorgen. Volgens het principe van Image Skincare bestaat een dagelijkse huidroutine uit meerdere stappen. Mijn behandelingen stem ik af op uw huidtype voor het beste resultaat.

Afspraak maken bij Studio Tineke

Wilt u een afspraak maken bij Tineke, uw schoonheidsspecialiste in Delden? Neem gerust contact op via 06-12065556 om een afspraak te maken. Dit kan zowel via WhatsApp als telefonisch. Ik werk van maandag tot en met vrijdag.