Schoonheidssalon nabij Sint Isidorushoeve: voor een stralende huid

Op zoek naar een ervaren en gecertificeerde schoonheidsspecialiste in de buurt van Sint Isidorushoeve? Zoek dan niet verder en kom naar Studio Tineke! Als gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialiste ben ik aangesloten bij ANBOS. Bovendien gebruik ik tijdens elke gezichtsbehandeling de producten van het gerenommeerde merk Image Skincare. Hieronder vallen onder andere diverse de peelings en facials. Sinds 2010 ben ik ook gecertificeerd nagelstyliste.

Met de producten van Image Skincare hoeft u zich geen zorgen te maken over chemische geur- of kleurstoffen, parabenen of afsluitende ingrediënten, omdat alle producten van Image Skincare dierproefvrij zijn. Ook zijn de producten milieuvriendelijk, wat steeds belangrijker wordt voor veel mensen. Heeft u behoefte aan gepersonaliseerd advies voor uw huid? Ik stem elke behandeling specifiek af op uw huidtype en huidconditie. Indien nodig adviseer ik u welke producten u thuis kunt gebruiken om uw huidconditie te verbeteren of te behouden.

Gespecialiseerd in huidverbetering en gezichtsbehandelingen

Als gespecialiseerde schoonheidsspecialiste nabij Sint Isidorushoeve richt ik mij specifiek op huidverbetering tijdens gezichtsbehandelingen. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor andere behandelingen zoals gelnagellak en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. De volledige prijslijst is hier te vinden. U vindt mijn salon aan de Bernhardstraat 72 in Delden, op slechts een kwartiertje rijden van Sint Isidorushoeve. Gratis parkeren is uiteraard mogelijk en mijn salon beschikt over een toilet en wachtruimte.

Mijn productassortiment bestaat voornamelijk uit de producten van Image Skincare. Daarnaast bied ik ook professionele tanningproducten van Marc Inbane aan. Bij elke bestelling vanaf €50,- profiteert u van gratis verzending en een gratis sample. Zo kunt u gemakkelijk een nieuw product uitproberen zonder meteen een complete set te hoeven kopen. Tip: probeer Image Skincare uit met een Trial Travel Kit. Deze kits bevatten kleine verpakkingen van verschillende Image Skincare producten.

Schoonheidssalon Sint Isidorushoeve
ANBOS logo

Wilt u graag een afspraak maken bij uw schoonheidssalon nabij Sint Isidorushoeve?

Dan kunt u mij via WhatsApp bereiken of een bericht sturen via het contactformulier. Om de rust in de salon te bewaren zal ik niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen. Mocht ik uw oproep om deze reden missen, dan zal ik u uiteraard op een geschikt moment terugbellen. Ik zie u graag in mijn schoonheidssalon nabij Sint Isidorushoeve. Tot snel!

Nagelsalon Sint Isidorushoeve
Schoonheidsspecialiste Sint Isidorushoeve
Ingang salon