Schoonheidssalon nabij Haaksbergen voor huidverbetering

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in de omgeving van Haaksbergen? Op slechts iets meer dan een kwartier rijden vindt u mijn salon in Delden. Bij mij kunt u terecht voor professionele behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Denk hierbij aan effectieve peelings, facials en gezichtsbehandelingen waarbij ik gebruik maak van de hoogwaardige producten van Image Skincare.

Peelings en gezichtsbehandelingen

Als schoonheidsspecialiste nabij Haaksbergen ben ik gespecialiseerd in huidverbetering. Dit begint met het vaststellen van uw huidtype en eventuele problemen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Heeft u last van pigmentvlekken, rosacea of acne? Ook dan kan ik de behandeling volledig aanpassen op uw huidconditie.

Naast de uitgebreide gezichtsbehandelingen kunt u bij mij ook terecht voor kleine behandelingen zoals het epileren en harsen van uw wenkbrauwen of andere delen van uw gezicht. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij ANBOS. Tevens ben ik gediplomeerd nagelstyliste en kunt u bij mij terecht voor prachtige gelnagels in vrijwel elke kleur. Ik maak hierbij gebruik van het hoogwaardige merk CND.

Schoonheidssalon Haaksbergen
ANBOS

Producten van Image Skincare & Marc Inbane

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van Image Skincare. De producten zijn vrij van chemische geurstoffen- en kleurstoffen, parabenen en afsluitende ingrediënten. Daarnaast zijn deze producten niet op dieren getest én milieuvriendelijk. Zo zorgt u goed voor uw huid en het milieu. Dit is voor mijn klanten, maar ook voor mijzelf en andere mensen steeds belangrijker.

Een professionele huidroutine is belangrijk om uw huid in een goede conditie te houden. Image Skincare biedt het concept ‘Your Daily Skin Routine‘ aan. Met behulp van een goede huidroutine kunt u uw huid optimaal kunt verzorgen. In mijn webshop kunt u de producten van Image Skincare en Marc Inbane bestellen, maar ook speciale skincare sets vinden waarmee u uw eigen huid optimaal verzorgt. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met mij op.

Nagelsalon Haaksbergen
Schoonheidssalon Delden
Salon Tineke Delden

Afspraak maken bij uw schoonheidssalon nabij Haaksbergen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling nabij Haaksbergen? Neem gerust contact met mij op, ik help u graag verder. Bij mij is parkeren gratis. Tevens is er een toilet en wachtruimte aanwezig. Bij mooi weer mag u ook buiten plaatsnemen.