Schoonheidssalon nabij Enter: gespecialiseerd in huidverbetering

Wilt u een afspraak maken bij een professionele schoonheidsspecialiste nabij Enter? Studio Tineke is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging. Sinds 2011 ben ik gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Mijn salon, gevestigd in Delden, is aangesloten bij ANBOS. Naast diverse huidverbeterende behandelingen kunt u bij mij terecht voor mooie, verzorgde nagels. Ik ben gecertificeerd nagelstyliste sinds 2010 en heb mij gespecialiseerd in gelnagels met het hoogwaardige CND.

Studio Tineke: Image Skincare schoonheidsspecialiste nabij Enter

Als schoonheidsspecialiste nabij Enter behandel ik voornamelijk met de professionele producten van Image Skincare. Denk hierbij aan peelings en facials, waarbij werken met Image Skincare producten centraal staat. Verder werk ik volgens het principe ‘Your Daily Skin Routine’. Wanneer u uw huid thuis goed verzorgt, zult u merken dat u huid steeds mooier wordt. Ik stem elke behandeling af op uw huidtype en huidconditie. Zo behandel ik de droge huid, vette huid en bied de juiste behandeling bij acne.

Schoonheidssalon Enter
ANBOS logo

Image Skincare en Marc Inbane

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van Image Skincare, maar voor een optimale huidconditie is het belangrijk om de enkele producten ook thuis te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een reiniger, serum en dag- of nachtcrème om de conditie van uw huid te verbeteren. In mijn webshop bestelt u de producten van Image Skincare gemakkelijk en snel.

Bij mij betaalt u bij een bestelbedrag vanaf €50,- geen verzendkosten en krijgt u een gratis sample cadeau. Tip: wilt u een vriend, vriendin of familielid verrassen met een cadeaubon? Ook deze kunt u gemakkelijk online bestellen. Naast de producten van Image Skincare kunt u bij mij terecht voor de tanningproducten van Marc Inbane.

Schoonheidsspecialiste Enter
Schoonheidssalon Enter
Nagelstyliste Enter

Afspraak maken

Een afspraak maken bij een professionele schoonheidsspecialiste nabij Enter? Ik help u graag verder. U kunt uw voorkeuren doorgeven via het contactformulier of Whatsapp. Natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar. Mijn salon is voorzien van een wachtruimte (met koffie of thee) en een toilet. Parkeren is gratis!