Professionele schoonheidssalon nabij Diepenheim

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Diepenheim? In Delden, dichtbij Diepenheim, kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen in mijn salon. Studio Tineke is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Mijn gezichtsbehandelingen, peelings en facials stem ik af op uw huidtype en uw huidconditie. Samen kijken we eerst welke behandeling het beste bij uw huid past.

Heeft u last van pigmentvlekjes, rosacea of acne? Of heeft u juist last van een droge huid? U bent van harte welkom in mijn salon nabij Diepenheim voor een huidanalyse. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste; mijn salon is aangesloten bij ANBOS. Verder ben ik ook gecertificeerd nagelstyliste. U kunt bij mij terecht voor mooie gelnagels in diverse kleuren.

Schoonheidsspecialiste nabij Diepenheim: gespecialiseerd in huidverbetering

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van het professionele Image Skincare. Image Skincare staat voor huidverbetering en huidverzorging. Om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk het is om hun huid goed te verzorgen, is het concept ‘Your Daily Skin Routine’ uitgerold. Veel vrouwen (en mannen) verzorgen hun huid niet goed, waardoor er verschillende huidproblemen optreden. Ook worden er vaak niet de juiste producten gebruikt om de huid in een goede conditie te houden.

Wanneer u leert om uw huid te verzorgen volgens het Your Daily Skin Routine principe, dan zult u merken dat de conditie van uw huid aanzienlijk vooruit gaat. Natuurlijk is het eerst belangrijk om te weten welk huidtype u heeft. Ik adviseer u graag bij het vaststellen van uw huidtype, zodat u weet welke producten van Image Skincare u kunt gebruiken.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van Image Skincare. De producten van Image Skincare zijn vrij van chemische geurstoffen en kleurstoffen, parabenen en afsluitende ingrediënten. Verder zijn deze producten niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Zo gunt u zichzelf het beste!  Verder kunt u bij mij terecht voor de populaire tanning producten van Marc Inbane.

Schoonheidssalon Diepenheim
ANBOS

Kleine gezichtsbehandelingen

Voor een extra mooie en frisse look verzorg ik – naast de peelings en gezichtsbehandelingen – kleinere gezichtsbehandelingen, zoals het epileren of harsen van uw wenkbrauwen, gelaat of andere delen van uw gezicht.

Schoonheidsspecialiste Delden
Schoonheidssalon Delden
Salon Tineke Delden

Afspraak maken bij Studio Tineke

Wenst u een afspraak te maken voor een schoonheidsbehandeling in mijn schoonheidssalon nabij Diepenheim? Neem contact met mij op via 06-12065556 of stuur een berichtje via WhatsApp. Er is gratis parkeergelegenheid en een toilet aanwezig. Bent u iets te vroeg? Neem dan plaats in mijn rustgevende wachtruimte.