Schoonheidssalon nabij Bornerbroek: Studio Tineke

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon nabij Bornerbroek? Dan bent u bij Studio Tineke aan het juiste adres! Sinds 2011 ben ik gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Mijn salon is aangesloten bij ANBOS. Ik heb mij gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverzorgende schoonheidsbehandelingen, zoals facials en peelings. Mijn behandelingen stem ik af op uw huidconditie. Heeft u bijvoorbeeld een droge of vette huid, dan kiezen we samen de best passende huidbehandeling.

Image Skincare bij Studio Tineke: uw schoonheidssalon nabij Bornerbroek

In mijn schoonheidssalon nabij Bornerbroek werk ik met de professionele en hoogwaardige producten van Image Skincare. Deze producten zijn dierproefvrij en vrij van sulfaten en parabenen. Ook voor kleine schoonheidsbehandelingen kunt u bij Studio Tineke terecht. Denk bijvoorbeeld aan het epileren en verven van uw wenkbrauwen en verven van wimpers. Sinds 2010 ben ik gecertificeerd nagelstyliste. Voor mooie, verzorgde nagels en gelnagels met CND kunt u ook bij mij terecht.

Schoonheidssalon Bornerbroek
ANBOS logo

Gemakkelijk online bestellen

Voor de ultieme dagelijkse huidroutine is het belangrijk dat u over de juiste producten van Image Skincare beschikt. Ik werk volgens het principe ‘Your Daily Skin Routine’ en adviseer u graag welke producten u nodig heeft voor uw huidconditie of om de huidige conditie te verbeteren. Sommige productlijnen zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor de droge huid. In mijn webshop bestelt u de producten van Image Skincare gemakkelijk online.

U betaalt geen verzendkosten bij een bestelbedrg vanaf €50,- en krijgt dan een sample cadeau. Zo kunt u voordelig een nieuw product van Image Skincare uitproberen. Wilt u iemand verrassen, dan raad ik een cadeaubon aan. De cadeaubonnen zijn te besteden aan behandelingen én producten (ook van Marc Inbane).

Schoonheissalon Bornerbroek
Salon Bornerbroek
Ingang salon Bornerbroek

Afspraak maken

Voor het maken voor een afspraak bij mijn schoonheidssalon nabij Bornerbroek kunt u mij contacteren via mijn contactformulier, WhatsApp of telefonisch. Mijn salon is gevestigd in Delden en is voorzien van een wachtruimte (met koffie en thee) en een toilet. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis!