Schoonheidssalon nabij Bentelo: uw huid is onze zorg

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon nabij Bentelo? Salon Tineke is gevestigd in Delden, op korte afstand van Bentelo. Bij Studio Tineke kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, facials, peelings en diverse kleine gezichtsbehandelingen zoals epileren en harsen. Tineke is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging, waarbij het gerenommeerde merk Image Skincare wordt gebruikt. Deze producten worden tijdens de behandeling gebruikt en zijn tevens te in de webshop of in de salon te verkrijgen.

Huidanalyse bij uw schoonheidsspecialiste nabij Bentelo

De behandeling wordt geheel afgestemd op uw huidtype. Voordat we beginnen met een behandeling wordt er eerst een huidanalyse gedaan. Zo zijn er speciale behandelingen bij huidveroudering, acne of rosacea, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw huid herstelt of juist die extra, soms zelfs hoognodige, hydratatie krijgt.

Mijn schoonheidssalon nabij Bentelo is aangesloten bij ANBOS. Sinds 2010 ben ik gecertificeerd nagelstyliste, sinds 2011 ben ik gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Ook voor mooi verzorgde nagels kunt u bij mij terecht. Ik maak gebruik van CND gellak. De lak blijft langdurig mooi, waardoor u lang van uw mooie nagels kunt genieten.

Schoonheidssalon Bentelo
ANBOS

Image Skincare & Marc Inbane

Naast dat u de hoogwaardige producten van Image Skincare in de webshop kunt bestellen, kunt u bij Salon Tineke terecht voor Marc Inbane. De tanningproducten van Marc Inbane zijn erg populair en geven uw huid net dat extra tintje. De natuurlijke uitstraling na de tanning van Marc Inbane valt enorm op bij het gebruik van deze producten.

Gedurende meerdere behandelingen maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van Image Skincare. De producten van Image Skincare zijn vrij van chemische geurstoffen en kleurstoffen, parabenen en afsluitende ingrediënten. Verder zijn deze producten niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Zo gunt u zichzelf het beste! 

Schoonheidsspecialiste Bentelo
Schoonheidssalon Delden
Salon Tineke Delden

Afspraak maken bij uw schoonheidsspecialiste nabij Bentelo

Wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Ik ben gemakkelijk via WhatsApp te bereiken. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen. Bij mij kunt u gratis parkeren en indien nodig gebruik maken van het toilet en de wachtruimte. U bent van harte welkom in mijn salon!