Schoonheidssalon nabij Beckum: uw huid verdient de beste zorg

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in de buurt van Beckum voor ultieme huidverzorging? Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan Studio Tineke, gevestigd in Delden op slechts korte afstand van Beckum. Bij Studio Tineke bied ik verschillende gezichtsbehandelingen zoals facials, peelings, epileren en harsen. Maar dat is nog niet alles, omdat huidverbetering mijn specialisme is, waarbij ik gebruik maak van gerenommeerde producten van Image Skincare. Deze hoogwaardige producten zijn tevens beschikbaar in mijn webshop en fysieke salon.

Huidanalyse door uw schoonheidsspecialiste in de buurt van Beckum

De behandeling die u krijgt bij Studio Tineke wordt volledig afgestemd op uw huidtype. Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling, wordt er allereerst een huidanalyse gedaan. Op deze manier kan ik specifieke behandelmethoden aanbieden voor o.a. huidveroudering, acne of rosacea. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw huid herstelt of juist extra hydratatie krijgt wanneer dit noodzakelijk is.

Als ANBOS-lid staat Studio Tineke garant voor hoogwaardige service en producten. Zo ben ik sinds 2010 gecertificeerd nagelstyliste en sinds 2011 gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Bovendien kunt u bij mij terecht voor mooie nagelverzorging met behulp van CND gellak. Dit product blijft langdurig mooi, waardoor u extra lang kunt genieten van uw verzorgde nagels.

Schoonheidssalon Beckum
ANBOS

Image Skincare & Marc Inbane: producten waarop u kunt vertrouwen

Bij Studio Tineke kunt u naast de producten van Image Skincare ook Marc Inbane producten verkrijgen. Deze populaire tanningproducten zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk tintje voor de huid. Het resultaat van deze producten is verbluffend en geeft uw huid een prachtige uitstraling.

Tijdens uw behandeling maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van Image Skincare. Deze producten bevatten geen chemische geurstoffen of kleurstoffen, parabenen en afsluitende ingrediënten. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren en milieuvriendelijk. Op deze manier gunt u zichzelf het beste!

Nagelsalon Beckum
Schoonheidsspecialiste Beckum
Ingang salon Studio Tineke

Afspraak maken bij uw schoonheidsspecialiste in de buurt van Beckum

Bent u geïnteresseerd in een behandeling of een huidadvies? Neem dan gerust contact met mij op via WhatsApp of het contactformulier op de website om een afspraak te maken. U kunt gratis parkeren en indien nodig gebruik maken van het toilet en de wachtruimte. Bij Studio Tineke staat uw huid centraal! Ik kijk ernaar uit om u binnenkort te mogen begroeten in mijn schoonheidssalon nabij Beckum.