Hallo ik heb een vraag of wil graag bestellen

Producten

Studio Tineke werkt met de producten van Image Skincare om u voorzien van de beste producten en behandelingen. Wij zijn gevestigd in Delden in de Hof van Twente en verwelkomen u graag in onze salon voor advies of een behandeling.

Behandelingen

Bij mij in de schoonheidssalon bent u aan het juiste adres voor alle schoonheidsbehandelingen, van kleinere behandelingen tot complete gezichtsbehandelingen. In het menu in het midden van de pagina kunt u op de desbetreffende behandeling klikken voor meer informatie. U

Nagels

Gelnagellak Wat is gelnagellak?  
Soak off gel ook wel gel nagellak genoemd is een dunne gel die word aangebracht op de nagels net als gewone nagellak. Bij deze gel nagellak hoef je niet te wachten tot het droogt want deze

Studio Tineke is gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en huidverzorging te Delden in de Hof van Twente. Ik werk nu 15  jaar als schoonheidsspecialiste en u bent ook van harte welkom in mijn nagelstudio voor mooie verzorgde nagels op uw handen en voeten.

In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van schoonheidsbehandelingen, schoonheidsproducten en huidproducten, hierdoor zijn er veel mogelijkheden.

Ik werk o.a. met producten van Image Skincare hoogwaardige en natuurlijke producten voor huidverbetering, huidverjonging, droge huid, anti-aging, acne, rosacea, en pigment behandelingen.

Ook voor de kleinere behandelingen zoals harsen, het epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen bent u bij mij op het juiste adres.

Tel :   06-12065556

Studio Tineke Schoonheidsalon en nagelstudio Delden