Bodyspa

Een productlijn dat ontwikkeld is om een goede gezondheid te bevorderen. De bronzers zorgen dat de huid op een natuurlijke manier mooi bruin wordt en de lichaamsscrubs bevorderen de huidvernieuwing. De body firming crème stimuleert een gladde en strakke huid.

Cell U Lift Body Firming Creme
Een revolutionaire verstevigende bodycrème die ontwikkeld is om huidverslapping op cellulair niveau tegen te gaan. EPP-complex exclusief door Image ontwikkeld, versterkt de collageenvezels en vermindert het vetcellenvolume en onderliggend weefsel. Klinische studies uitgevoerd door plastisch chirurgen laten een steviger en strakker uitziende huid met een gladde gehydrateerde oppervlak zien.

Prijs € 95,- (142ml)

Body Spa Cell u Lift

Exfoliating Body Scrub
Deze hoge performance body exfoliator peelt de huid perfect. Een tweezijdig exfoliatingsysteem met walnootschilllen zorgen voor een intensieve peeling en amandelolie voor verzorging door ingekapselde vitamine E. Het verwijdert de droge, grauwe huidcellen van de huid zonder de PH aan te tasten. Het helpt met celvernieuwing zodat de huid er weer fris en gezond uitziet.

(118ml)

Bodyspa Scrub
Face & Body Bronzer

Natuurlijke zelfbruiner in een rijk hydraterende crème, speciaal ontwikkeld voor het gezicht. Bouwt de kleur gelijkmatig op.

(118ml)

Rejuvenating Body Lotion
Een ultra-hydraterende bodylotion met hoge gradaties glycolzuur, retinol, anti-oxidanten en peptides om de huid te vernieuwen en te verbeteren.

maakt de huid fris, zacht en stralend.

(177ml)